Golflázban az ország a hétvégén

A nemzetközi profi megmérettetések mellett, szombaton és vasárnap itthon is nívós versenyek várnak a golfozókra. Érdemes tehát belekukkantani beharangozó cikkünkbe, nagyszerű programokat kínálunk.

Szombat

Greenkeeper Kupa – Zala Springs

Itt van elsőként szombaton, a zalacsányi Zala Springs-ben megrendezendő Magyar Greenkeeper Szövetség scramble golfversenye, amelyre egészen péntek délig várják a nevezéseket. A megmérettetés mellett „Bemutató napot” is tartanak az érdeklődőknek.

Verseny kiírása ITT

A Bemutató nap részletei ITT

Jelentkezés ITT

Old Lake Hot Shot Skins Nyílt Bajnokság

A tatai Old Lake Golf Club pályája ezen a hétvégén sem marad üres, ezúttal a népszerű Old Lake Hot Shot Skins Nyílt Bajnokságát tartják október 1-én, szombaton. A verseny izgalmasnak ígérkezik, ugyanis a 18 szakasz, 18 ajándékot rejt.

SKINS-Szabályok:

A versenyen mindenki indulhat, aki rendelkezik pályaengedéllyel! A résztvevők száma: maximum 100 fő lehet! A versenyzők flight-on belül mérkőznek az ajándékokért. Az egyes szakaszoknak az a nyertese, aki a flightban a legkevesebbet ütötte. Azonos ütésszám esetén a következő pálya nyertese viszi az előző szakasz ajándékát is. Teljes handicap beszámítás!

Példa: „A” játékos üti a legkevesebbet az első pályán, akkor övé a nyeremény (skins). A második szakaszon „A” és „B” játékos ugyanannyit üt, így a nyeremény tovább gördül a harmadik szakaszra. Aki nyer a harmadik szakaszon (bárki a flight-ból, A, B, C, vagy D játékos) viszi a második és a harmadik nyereményét is. Ha többször, egymás után alakul ki azonos ütésszám, az összes nyeremény tovább gördül.

Jelentkezés:

+36 34 587 620 vagy +36-30 -747-27-03, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Grant Thornton Corporate Finance Társasági Verseny

2016. október 1-jén, szombaton rendezik meg a Highland Golf Club-ban, társasági versenysorozatuk tizedik, egyben utolsó állomását, ahol 500.000 forint értékű Highland utalvány sorsa is eldől.

Érdemes elindulni, mert:

  • a versenyen jól szerepelő golfozók – az egyéb ajándékok mellett – 100.000 forint értékű Highland utalványt kapnak,
  • a verseny eredménye alapján hirdetik ki a Grant Thornton Versenysorozat végső győzteseit, akik a 3 nyári Gourmet Tour forduló után itt döntik el az elsőséget és szerezhetik meg a 100.000 forint értékű Highland utalványt,
  • és végül ezen a napon dől el, hogy a Highland Társasági Versenysorozat egész éves küzdelmét kik nyerik meg és kik osztozhatnak az összesen 300.000 forint értékű Highland utalványokon.

További részletek és jelentkezés ITT

Academy Kupa

Már nem kell sokat aludni az Erste Private Banking Academy Kupa III. fordulójának napjáig, 2016. október 1-én várnak minden golfozót ezen a nagyszerűnek ígérkező megmérettetésen!

Program:

9:30: Érkezés, regisztráció
10:00-12:00: Golfverseny
12:00-14:00: BBQ ebéd az Academy Golf Budapest teraszán
14:30: Eredményhirdetés

Nevezni a recepción, vagy a (30) 730 3270-es számon lehet.

Tompos Imre Emlékverseny (ranglista) - Greenfield Golf Bük

2016. október 1-én rendezik meg, idén immár 15. alkalommal, a Tompos Imre Emlékversenyt. A klub 2002-ben teremtett hagyományt a versenynek, amelyet a Tompos család és a közeli barátok segítségével minden évben megrendez. Az esemény mindig különleges a golfozóknak, hiszen többen Tompos Imre bácsi révén találkoztak első ízben ezzel sporttal. A megmérettetés kiváló alkalom arra, hogy egy remek hangulatú nap keretében együtt emlékezzenek a résztvevők Tompos Imre bácsira.

Jelentkezni:

Tel.: +36 94 801 660
Mobil: +36 30 622 6973
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vasárnap

VI. GOLFUTAZASOK.HU golfverseny

Minden évben egy újabb desztináció a verseny szponzora és névadója. Ebben az évben a Barcelonai Turisztikai Hivatal támogatásával rendezik meg versenyüket október 2-án, a Greenfield Golf-ban, Batta Krisztina fő szervezésével, azzal a céllal, hogy a 2017-es nyári időszakban, minél többen felfedezhessék a napi két repülőjárattal elérhető fantasztikus golf desztinációt.

Jelentkezési határidő:

A versenyt megelőző nap 13.00 óráig írásban, vagy telefonon (+36 94 801 660)

a golfklub recepcióján.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés