Klubhangulat Batta Krisztina kínálatában

Az elmúlt években már megszokott gazdag vendéglátással és értékes nyereményekkel várja idén is a Golf Travel Hungary igazgatója, Batta Krisztina a részvevőket, az október 2-án megrendezésre kerülő VI. GOLFUTAZASOK.HU golfversenyén, a Greenfield Golf Resort-ban. Erről maga a verseny főszervezője számolt be lapunknak, aki külön kiemelte, hogy a büki pálya tökéletes helyszínéül szolgál a rendezvénynek, amely mindig is a szíve csücske marad.

„Több okból is egyedülálló az idei esemény. Egyrészről, minden évben egy újabb desztináció a verseny szponzora és névadója. Ebben az évben a Barcelonai Turisztikai Hivatal támogatásával rendezzük meg az eseményt, akikkel sikerült egy hosszabb távú együttműködést is kötnünk, melynek értelmében 2017-ben és 2018-ban is a rendezvény névadó szponzoraként lesz jelen.

Másrészről, idén nemcsak szervezőként, de játékosként is részt veszek a rendezvényen, így egy újabb golfmaraton elé nézek, ugyanis szombaton, a nagy hagyományokkal bíró Tompos Imre Emlékversenyen is elütőhöz állok. Előző hétvégén a balatongyöröki és a zalacsányi ranglista versenyeken mérettettem meg magam, és jelenlegi fizikai állapotomat figyelembe véve elégedett lehetek a teljesítményemmel, ugyanis +5-tel és +7-tel abszolváltam őket.

A VI. GOLFUTAZASOK.HU versenyére visszatérve, remélhetőleg az elmúlt évekhez hasonlóan megtelik a büki pálya, hiszen a hétvége az utolsó lehetőségek egyike, hogy ki-ki még szépíthessen az aktuális ranglista pontszámain.

A program a hagyományokhoz híven idén is hasonlóan alakul, amely igazi klubhangulatot kíván elhozni a résztvevőknek. Az esemény 8:00-kor kezdődik egy baráti hangulatú pezsgős-pálinkás, svéd asztalos büfé reggelivel a klubházban, amely később a pályán is folytatódik, mivel a verseny ideje alatt is folyamatosan finom ételekkel és italokkal várjuk a golfozókat. Az utolsó flight-ok beérkezését követően pedig a Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda Flamingo termében kerül sor az eredményhirdetésre, ahol gazdára találnak az értékes nyeremények: kupák, Liszkay borok, utazási voucherek, oktatási és green fee voucherek, Greenfield Hotel voucher, ajándékok, tombola.”

 

Jelentkezési határidő:

A versenyt megelőző nap 13.00 óráig írásban vagy telefonon a golfklub recepcióján.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 94 801 660

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés