Rózsa Dávid nyerte a ranglistát

Kitűnő idő és remek eredmények Györökön

(Kép: Golf Club Imperial Facebook)

Festői környezet, egyszerű, családias légkör és jó hangulatú versenyek – az Imperial lelkes csapata szombaton is bizonyította ezt az Optika 24 ranglista megmérettetés alkalmával.

Kitűnő magyar versenyzők részvételével zajlott a balatongyöröki verseny. Ott voltak idei bajnokaink, Rózsa Dávid és Szabó Antónia, valamint többszörös magyar bajnoknőnk, Batta Krisztina, háromszoros szenior bajnokunk Kovács Titusz, valamint a klub kedvenc, korosztályos magyar bajnoka, Závaczki Bálint is.

Az esemény hangulatáról és színvonaláról sokat elmond, a mostanában, oly sokat emlegetett részvételi arány. Telt ház volt az Imperial Golf Club-ban.

A jól előkészített, remek állapotban lévő pályán az időjárás is pazar volt. Egyedül a greenek tréfálták meg a játékosokat, hiszen nem régen voltak homokozva, de ez semmit nem von le a sikeres eredményekből. Sonja és csapata megint kitűnőre vizsgázott.  

A versenyt magabiztosan, ellentmondást nem tűrően játszva, Rózsa Dávid (70 ütés) nyerte, Závaczki Bálintot (73) megelőzve. Míg a harmadik helyre Rózsa Dani (76) ért oda, aki Dr. Bohács Zsolttal (76) ért el azonos eredményt. A Rózsa testvérek ma taroltak, de a versenyen szinte mindenki hcp-t javított. 

Ismét értékes díjakat osztottak ki. A főnyeremény ugyanis, egy Oakley napszemüveg volt az Optika 24 felajánlásával, a kategóriák nyertesei polárszűrős sport napszemüvegekkel, a helyezettek voucherekkel és szemüveg kiegészítőkkel lettek gazdagabbak.

Eredmények:

Bruttó I.: Rózsa Dávid

Nettó Férfi A Hcp 0-18,0 I.: Cseh-Németh István, Gyimesi Tibor, Dr.Bohács Zsolt

Nettó Férfi B Hcp 18,1-36,0 I.: Bándoli Péter, Csékei Tibor, Szigeti Lajos

Nettó Junior: Rózsa Dániel, Horváth Erik, Vaszkó Zsombor

Nettó Női Hcp 0-36,0: Kovácsné Földesi Katalin, Batta Krisztina, Dr. Varga Irén

Nettó Senior: Csepregi Csegő, Malatyinszki Tamás, Bankó Pál

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
5
6
12
13
15
19
20
21
22
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés