A csoda is kevés volt

Lugosi: „Az utolsó ütésig küzdöttem a jobb eredményért”

Nagyszerű tornát zárt Lugosi Tamás, a magyar profi válogatott tagjaként és bár nem sikerült kvalifikálnia magát a European Tour Qualifying második fordulójába, utolsó napi bogey mentes köre (-3) önmagáért beszél. Összesített 285-ös (70, 73, 73, 69) eredményével bizonyította, hogy a tudatos munka, amelyet a Magyar Profi Sportági Szövetségnél végeznek, sikeres. Ezen az úton kell tovább haladniuk.

 

Tamás - elsődleges célját teljesítve - három nap után par-t elérve kvalifikálta magát a CUT-ba. Majd az utolsó napon élete játékára volt szüksége, hogy a legjobb 20 játékos közé jusson. Az egyéni teljesítmény összejött, de most ez sem volt elég a csodához. Ez egy másik kávéház, ahol a világ elitje mögött lévő golfozók harcolnak a Tour kártyáért. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a versenyen diadalmaskodó Neil Bradley -18-cal nyert és a 21. helyen végző játékosok is -9-cel zártak.

Most azonban olvassuk, Tomi hogyan élte meg a tornát:

„Nagyon tanulságos és élményekkel teli 4 napot éltem meg. Először sikerült négy napos tornán összetettben par alatt játszanom, bár hozzáteszem, hogy ritkán játszom 4 napos versenyt:) A legnehezebb talán az volt, hogy a CUT-ot túlélve, ne kapcsoljak ki. Szabályosan vissza kellett programoznom az agyam, hogy ne csak úgy tessék-lássék menjek ki játszani, mint aki jól végezte a dolgát. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült fókuszáltnak maradnom és idei 3. bogey-mentes körömet talán a legjobbkor ütöttem meg. Bár a továbbjutáshoz nem volt elég a produkcióm, mégis nyugodt lehetek, mert ígéretemhez híven az utolsó ütésig küzdöttem a jobb eredményért. Köszönöm a barátnőmnek és mindenkinek a lelki és egyéb támogatást!!! Hihetetlen élményhez segítettek hozzá. Köszönöm támogatóimnak az MMBF-nek, a VETTER Hungary-nak, az Audi-nak illetve a Pannonia Golf Clubnak.”

Eredmények ITT

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés