Hullámvasutas kezdés

Csicsinek mindig volt válasza

(kép: Rózsa Csilla Facebook)

Lajtai-Rózsa Csilla a LETAS sikeres svédországi fordulója után ismét ütőt ragadott, ezúttal Franciaországban versenyez. Többszörös korosztályos és magyar bajnokunk az elvárt par-érték fölött egyel, 73 ütésből zárta a háromnapos LETAS NordicTrack Open de Strasbourg torna első napját, így a mezőny első feléből várhatja a pénteki folytatást.

A magyar golfozó a Golf Club de Strasbourg par 72-es pályájának első 9-én kezdett. Az első két szakaszát bogey-val zárta, így mondhatjuk, kissé álmosan indított. A folytatásban három birdie-re hozott szakasz következett, majd bogey, egy újabb birdie és két par került fel a score-kártyájára, így a beragadt rajtot követően, -1-gyel zárta az első kilencet. 

Csicsinek a fordulás után – a második 9-en – a 10-es és a 15-ös között, jött egy kisebb „hullámvölgy”, amely egy par-bogey-par-dupla bogey-par-birdie sorozatból állt, majd három par-ral zárt. Jó jel, hogy minden rontást egy parádés javítás követett és végül így jött össze a 73-as eredmény.

A versenyt jelenleg a hazaiak versenyzője, Astrid Vayson De Pradenne (66) vezeti a svéd, Emma Nilsson (67) és az angol, Kiran Matharu (68) előtt, aki többedmagával osztozik a harmadik helyen. Csilla a T 42. pozícióból várja a folytatást, amikor is meghúzzák a CUT-vonalat és kiderül, kik játszhatnak az utolsó napon a legjobb helyekért.

EREDMÉNYEK ITT

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
3
7
8
9
10
11
15
16
20
21
22
23
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés