A tékozló fiú hazatért

Budai: „Szélesebbre tárjuk a kapukat!”

Megerősítették pozíciójában, ám egyúttal nagyobb felelősséget is kapott Budai Zsolt a Zala Springs Golf Resort-ban, így mint Golf Operation Manager tevékenykedik tovább. Hozzá tartozik innentől kezdve a golffal kapcsolatos dolgok, valamint törzsgyökeres Zalaiként a golf népszerűsítése is kiemelt feladata lesz.

„Több klubban is megfordultam pályafutásom során és ezt a tapasztalatomat kívánom kamatoztatni Zalacsányban. Közelebb szeretném hozni a golfozást az emberekhez a helyi régióban és azon fogok dolgozni, hogy a lehetőséget teremtsük számukra legyen szó juniorokról, felnőttekről, vagy szenior golfozókról, hogy megismerhessék, kipróbálhassák, ezáltal megszerethessék ezt a nagyszerű játékot.” - fogalmazta meg terveit Zsolt.

Hozzátette: Nagyon fontos a marketing, valamint a helyi médiákban való folyamatos megjelenés, hogy elmondjuk miért jó golfozni, milyen jótékonyhatásai vannak a golfnak az egészségre, valamint társaság formáló ereje is van.

Mindenképpen nagy kihívásnak élem meg a feladatot, hiszen egy vidéki golfpályának mindig nehezebb dolguk van. Szélesebbre szeretnénk tárni a kaput, hogy bárki feszengés nélkül betérhessen. Minden adott, hogy céljainkat elérhessük, ezen dolgozunk a jövőben.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés