Kikért szoríthatunk, és mit játszhatunk a héten!

Akár csak az előző héten, most sem maradunk golf nélkül. Mind nemzetközi, mind a hazai fronton több nívós verseny vár ránk. A hét elején profi duónkért (Hahn Roland, Lugosi Tamás) szoríthatunk, akik a Challenge Tour kvalifikációs versenyén képviselik a magyar színeket. Majd csütörtöktől, Lajtai-Rózsa Csilla is megkezdi szereplését a LETAS franciaországi fordulójában. Hétvégén, pedig jönnek a hazai viadalok: ranglista versenyek (Golf Club Imperial, Race to Zala Springs), IVSZ InfoCom Golf Kupa, Nosztalgia golfnap.

Nemzetközi versenyek

Kiválóan melegített az ausztriai Ebreichsdorf városkában kedden kezdődő European Tour kvalifikációs versenyére (Q School) a magyar profi válogatott két tagja, Lugosi Tamás és Hahn Roland, ugyanis holtversenyben (-2) zárták a múlt heti MMBF- PGA of Hungary Pro Tour fordulót, ami bizakodással tölthet el minket

Eredmények, Startlista ITT

Lajtai-Rózsa Csilla a sikeres svédországi forduló után ismét ütőt ragadott, ezúttal a Franciaországban. Többszörös korosztályos és magyar bajnokunknak újra megcsillogtatta tehetségét, ugyanis az első napon 7 birdie-t ütve, -5-ös score-ral a második helyen állt. Reméljük, ez a lendület a szeptember 22-24. között rendezett viadalon végig kitart majd.

Eredmények, Startlista ITT

Hazai versenyek, Szombat

Optika 24 Ranglista verseny

Hiányoznak még ranglista pontok és hazavinné a főnyereményt, egy Oakley napszemüveget az Optika 24 felajánlásával, akkor ne habozzon, jelentkezzen a szombati ranglista versenyre, amelyet a Golf Club Imperialban rendeznek meg.

Jelentkezési határidő:

A versenyt megelőző nap 12.00 óráig írásban vagy telefonon.

Jelentkezés:

Golfclub Imperial Balaton: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 83/ 346-031

IVSZ InfoCom Golf Kupa

Szombaton, szeptember 24-én, rendezik meg a 6. IVSZ InfoCom Golf Kupát. A főszponzor, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének (IVSZ) és a társszponzoroknak köszönhetően, gazdag díjazás várja a stableford versenyen induló golfozókat. Nevezési határidő 2016. szeptember 23. (péntek) 12:00 –ig!

Jelentkezni az Old Lake Golf Club recepción személyesen, telefonon (0036)-34-587-620/ (0036)-30-747-27-03 vagy e-mailen a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nosztalgia Golf Napot

Szeptember 24-én, Nagy István nagylelkű hozzájárulásával és Lajtai Péter társszervező segítségével rendezik meg a Nosztalgia Golf Napot, amely a Pólus Palace régi jó hangulatát kívánja visszahozni. Csak a greenfee (15000 Ft.) jelent költséget a golfozóknak! A Magyar golfklub tagok, vagy volt Pólus Palace klub tagok, Nagy István hozzájárulásával, 20%-os kedvezményben részesülnek; így a greenfee is 12000 Ft.) Azok, akik kedvezményekkel rendelkeznek, erre a versenyre is minden kedvezményben részesülnek! Nevezési díj nincs! Mindenkit szívesen várnak!

Hazai versenyek, Vasárnap

Vasárnap újabb ranglista versenyre készülhetünk, ezúttal Zalacsányban hódolhatnak kedvenc sportjuknak a játékosok, ugyanis a pályán a Race to Zala Springs elnevezésű 5 fordulóból álló versenysorozat negyedik fordulóját tartják. Érdemes jelentkezni, hiszen újabb  hole in one díjakért és értékes nyereményekért folyik a küzdelem. A tombola fődíja minden kategóriában egy-egy éves tagság a Zala Springs Golf Resort-ba a 2017-es szezonra. A 4. versenyen való részvétellel 4 tombolajegyet kapnak a résztvevők a végső tombolasorsolásra.

Nevezési határidő 2016. szeptember 24. (szombat) 12:00 óra.

Nevezését leadhatja az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.e-mail címen vagy a +36 20 403 4960-as telefonszámon.

Sunset Golf Tour VII.

A verseny helye és ideje: St.Lőrinc Golf Club, 1238.Budapest, XXIII. Szentlőrinci út 19-21. A Sunset Golf Tour VII. fordulójának napja és időpontja: 2016.09.25 vasárnap 14:00 óra.

Nevezési határidő a verseny időpontját megelőző napon 12:00 óráig (2016. szeptember 24. szombat) a klub recepcióján személyesen vagy telefonon: 06/1/ 951-31-52, 06/30/299-25-16


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés