Szenior bajnokunk triplázott

Baráti hangulat, töretlen siker a Vontobel Golf Cup-on

Balatonudvariban szeptember 17-én, nemzetközi golfversenyt rendeztek. Nem ez volt az első alkalom, hogy a Vontobel svájci bank versenyt rendezett az udvari pályán, hét esztendeje hozza ide zártkörű versenyét.

A svájci partner elvárja a magas színvonalat. Természetesen Sarlós Tibor és csapata megfelelt ennek, amint már megszokhatták tőlük az előző években. Nagyon jó volt látni a magyar, szlovák, német, cseh, osztrák játékosokat, ahogy régi barátokként találkoztak újra a pályán.

A svájci Vontobel Bank által szponzorált, Vontobel Golf Cup stableford verseny, shotgun indítással és kiadós esővel kezdődött, amely egy picit ráijesztett a versenyzőkre, de ennek ellenére nem fújták le rögtön, ami a versenybizottság munkáját dicséri. Egy tíz perces szakadó esőt követően kisütött a nap és egy nagyon kellemes játék következett.

A versenyt, immáron harmadszorra a többszörös szenior bajnok, Kovács Titusz (79 ütés) nyerte, aki remekül alkalmazkodva a körülményekhez imponáló játékkal gyűjtötte be a bruttó első díjat. A második helyen Sommer Jozef (80), míg a harmadikon a szintén szlovák Dirnfeld Ivan (81) végzett.

Az esemény jó hangulatban és oldottan telt, ahol a napot ízletes reggelivel kezdték, illetve hangulatos vacsorával zárták. A résztvevők jó hangulatát csak tovább fokozták a Vontobel különleges díjai, melyek méltóak voltak, a híres bankhoz, Dialiska Ladislav adott át a svájci bank képiseletében.

Eredmények:

Bruttó I.: Kovács Titusz

Nettó A Hcp 0-18,0 I-II-III.: Sommer Jozef, Dr. Bognár László, Dirnfeld Ivan

Nettó B Hcp 18,1-36 I-II-III.: II. Nagy László, dr. Kománovics Ibolya, Solbu Ranveig


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés