Előre és tovább!

Franciaországban folytatják Csilláék

Szombaton végjátékához érkezett a LETAS svédországi Elisefarm Golf Club par 72-es pályán rendezett állomása, amelyet szeptember 15-17. között tartottak. A 35.000 euró összdíjazású viadalon ezúttal is ott volt a mezőnyben Lajtai-Rózsa Csilla, aki idén már hetedszer jutott be a legjobbak közé.

Többszörös korosztályos és magyar bajnokunknak ismét sikerült megcsillogtatnia tehetségét, ezúttal az első napon nyújtott kiemelkedőt, ugyanis 7 birdie-t ütve, -5-ös score-ral a második helyen állt. Bár a megérkező szeles idő miatt a második kör végén visszacsúszott a 12. helyre, az utolsó napon kijavítva hibáit mégis elégedetten és hasznos tapasztalatokkal távozhat caddy-jével Dan Maringer-rel Svédországból. Megismételve sorozatbeli második legjobb eredményét mindösszesen pár ütésre a dobogótól hármas együttállásban a 12. helyen zárt. Folytatás Franciaországban jövő héten!

Profi golfozónőnk hivatalos Facebook oldalán, így értékelte a tapasztaltakat:

67-76-73 (E) T12

„Ismét egy szeles és hűvös nap, de tanultunk a tegnap hibákból. Rendben volt ez a kör, és újabb tapasztalatokkal gyarapodtunk. Már várjuk a következő versenyt.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Ria, Ria!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés