Verejtékes győzelem

A végjáték döntött a javunkra

Válogatottunk számára a ma délelőtti ellenfél Horvátország válogatottja volt, akik a stroke play verseny alkalmával mögöttünk a 9. helyen végeztek, ráadásul nem is kevéssel, így esélyesebb csapatként léphettünk pénteken reggel pályára. A párharc végül nagyarányú magyar győzelmet hozott, de ez korántsem volt olyan sima, mint az eredmény mutatja.

Küzdelmes párharcon vagyunk túl, amely fordulatokat és nagy magyar feltámadást hozott, ugyanis a kezdet nem volt könnyű számunkra.

A fordulásig (9. szakaszig) volt olyan periódus, hogy riválisunk 3,5:1,5-re is vezetett, majd válogatottunk mentális erejéről tanúságot téve először egyenlített, sőt a későbbiekben meg is fordította az állást a véghajrá előtt.

A 14. szakasz után már mi vezettünk 3:2 arányban, ám a különbségek egyes pároknál nüánszok voltak: Rózsa Dávid és Závaczki Bálint magabiztosan 3-mal, illetve 2-vel vezetett, addig Greff Bálint és Csiki Péter párharca döntetlenre állt, így nagy izgalmak voltak várhatóak a végjátékban. Rózsa Dániel – Holló Zsombor duója ideje korán vereséget szenvedett (4&3) riválisaival szemben, addig single match play-ben végül felőröltük az ellenfeleinket az utolsó szakaszokon, és 4:1 arányban győztünk!

Délután a papíron jóval erősebb észt válogatottal találkozunk, akik az 5. helyen kvalifikálták magukat a match play körökre.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés