Csicsi acélosan kezdett!

Egy ütésre az élen állótól a második helyen

Érik a meglepetés? Lajtai-Rózsa Csilla Dan Maringer-rel az oldalán, folytatta a LPGA-n Stage I. kvalifikációján mutatott jó formáját. Már az első napon bejelentkezett Svédországban, a LETAS Elisefarm-i állomásán egy dobogós helyért, ugyanis -5-ös score-ral jelenleg együttállásban a második helyen áll, egy ütésre az első helytől. Mindent elmond nyitó napi játékáról, hogy összesen 7 birdie-t ütött!

Persze még csak az első nap végén járunk, de mindenesetre Svédország jó ómen lehet Csilla számára, hiszen a június 17. és 19. között rendezett Boras Ladies Open-en a második helyen végzett minimális különbséggel a svéd, Josephine Janson mögött, aki ezúttal is ott van a mezőnyben. (Josephine +2-vel kezdett a T 58.helyen, a Szerk!)

Magyarország első helyen kiemelt golfozója 9:00 órakor ütött el a 10-es tee-ről a svéd, Jessica Karlsson és az angol, Charlotte Thompson társaságában.  Csilla fantasztikus napot produkált, hiszen 67 ütéssel, -5-ös score-ral zárt úgy, hogy a pálya hátsó részén már -2-ben állt, egy bogey-t (17. szakasz) és három birdie-t ütve (10., 14., 16. szakasz) a par-ok mellett. Majd a következő etapot hasonló teljesítményre hozva négy birdie (3., 5., 7., 9.), egy bogey és 4 par került fel a score kártyájára, ennek köszönhetően a második helyről várhatja a második kört. Az élmezőny, ahogy lenni szokott igen szoros, hiszen a 43. helyig hat ütésen belül vannak.

Holnap többszörös felnőtt és korosztályos bajnokunk 13:30-kor kezd első napi flight-társaival.

(kép: Rózsa Csilla Facebook)

Olvassuk, Csicsi hogyan élte meg ezt a különleges napot:    

„Nyugodt nap van mögöttünk. Nem hagytuk, hogy a bogey-k kizökkentsenek és mindig csak a következő ütés lebegett a szemünk előtt. A játék után Fanny Sunesson-nal, híres volt caddytől volt lehetőségünk kérdezni

Holnap egy új nap!”

 

Eredmények ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés