Rózsa és Závaczki húzták a szekerünket

5-9. közötti helyekért játszunk

Folytatta versenyét a magyar junior válogatott fiú „szekciójának” hat tagja Mladá Boleslav városában, ahol a 2016-os Divízió II-es Junior Fiú Csapat Európa-bajnokság második napi stroke play válogatóját rendezték meg. A forduló végén kiderült, hogy hányadik helyért küzdhetünk a következő két körben, match play formában. A magyar színeket ifj. Csiki Péter, Greff Bálint, Holló Zsombor, Rózsa Dániel, Rózsa Dávid és Závaczki Bálint képviseli.

A mai nap legalacsonyabb ütésszámát a nemzeti válogatottunkból Rózsa Dávid és Závaczki Bálint érte el, hiszen mindketten 74 ütésből teljesítették a második kört, így szinte teljesen azonos teljesítményt nyújtva az 54 fős tabellán a 32. és a 33. helyen zárták a stroke play versenyt 158 ütéssel.

Az első napon kiemelkedőt nyújtó Greff Bálint, a második napon már nem tudta megismételni első napi score-ját (-2), így 83-at játszva 153-as eredménnyel a T 18. pozícióban zárta az egyéni versenyt.

Junior válogatottunk további tagjainak a második stroke play körben sem sikerült áttörniük 80-as határt, így maradtak az első nap megszerzett pozíciójukban. Holló Zsombor 162 (82, 80) a T 41., ifj. Csiki Péter 163 (83, 80) T 44., míg Rózsa Dániel 179 (89, 90) az 54. helyen végzett. 

A két napi teljesítményünkkel a mezőny második felében, a 8. helyen kvalifikáltuk magunkat a match play játéknapokra, ami azt jelenti, hogy pénteken és szombaton az 5-9. közötti helyekért (1 foursome, 4 single match play) játszunk. Első ellenfelünk holnap a Horvátország válogatottja lesz, 8.20-as kezdéssel.

Eredmények ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés