Jótékonyság:

Golf egy nemes ügy érdekében

Ahogyan 2009 óta ezt már megszokhattuk, minden évben megrendezik a Férjek Jótékonysági Versenyét, idén tehát már nyolcadik alkalommal köszönthetjük, a rendezvényt. Az ötlet gazdája és az esemény fő szervezője Fehér Zsolt, aki édesanyja elvesztését követően indítványozta az összefogást, amellyel a vastag- és végbélrákosok élhetőbb életéért létrejött Meggyógyulhatsz Egyesület munkáját kívánja segíteni a befolyt összegből.

Az évek alatt a verseny hagyománnyá érett és jó ügyet szolgál. A támogatói kör pedig folyamatosan bővül.

Fehér Zsolt megemlítette, hogy reméli idén is végig derült ég alatt, gyönyörű, napsütötte zöld gyepen mérhetik össze tudásukat a csapatok.

Szeptember 18-án, vasárnap, a tatai Old Lake Golf Club ad otthont a rendezvénynek. Négytagú csapatok vesznek részt a versenyen, 10:00-kor shot gunnal indulnak, texas scramble formájában zajlik a játék. Stroke – Házas évek száma, azaz az ütésszámból kivonjuk a csapat HCP-jét. Hogy miért is? Mert az az első versenyt házassága első napján rendezte, amelyen az esküvőn megjelentek vehettek részt és barátja, Nagy Laci nyerte, aki azóta is minden versenyen ott van, sőt a legfőbb támogatója ennek a kezdeményezésnek.

Hozzátette: Már megkezdődtek a jelentkezések, de szombat délutánig még több jelentkezőt várnak, akár kezdőket vagy csapat nélkülieket is. Lesz ebéd, tombola és a gyerekeknek ugráló vár is. - Ha mindez nem lenne elég, a tatai kalandpark várja nagy szeretettel a kikapcsolódni vágyókat.

Bővebb információt itt olvashattok a versenyről:

http://ferjekversenye.hu/hu/jatekforma.html

Várjuk a nevezéseket az Old Lake Golf Clubban és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.email címen is.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés