O'Sullivan Gearoid elköszönt

Szimpla értékelésnek indult, végül nagy bejelentés lett belőle, ugyanis a Pannónia golfozója, O'Sullivan Gearoid bejelentette, búcsút int az amatőr golfnak, és keddtől a profik útjára lép. Erről így számolt be lapunknak:

„Nagyon hangulatos, minden igényt kielégítő bajnokságon vagyunk túl, ahol a Royal Balaton „A”csapata, tökéletes kombinációban: fiatal és tapasztalt golfozók egységét alkotva, megérdemelten állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. A magyar golfélet különlegessége volt a XVI. Magyar Klubcsapat Bajnokság, hiszen igazi klubélet volt, ahol számos klub megmutathatta magát. Ezen az úton kell továbbhaladnunk.

Ugyanakkor méltó búcsú is volt számomra, mivel ez volt az utolsó versenyem amatőrként és jövőben már profi edzőként kívánom segíteni a golfozókat. A télen mindenkit várok szimulátor edzésekre, ahol a rövid játékot és a pályastratégiát helyezem a fókuszba.

A hétvégi klubcsapatbajnokságra visszatérve, egyetlen kritikával élnék. Furcsának találtam, hogy a második napon nem azok a párok mérkőztek meg egymással egy flightban, akiknek az eredeti kiírás szerint kellett volna, de lehet, én értettem félre.

Ettől függetlenül büszke vagyok a csapatra, és bár nekem nem mentek úgy a puttok, ahogy szerettem volna, egy második és egy harmadik hellyel bruttóban, valamint egy első hellyel nettóban elégedetten térhettünk haza.”   


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés