Rózsavölgyi: „A kezdeményezés elérte célját”

Azt hiszem, mindannyian egyetérthetünk abban, hogy egy sikeres Magyar Klubcsapat Bajnokságon vagyunk túl, amelyet a megjelent 6 klub, összesen 14 csapata is hűen tükröz- erről Rózsavölgyi János a tatai Old Lake Golf Club kapitánya beszélt lapunknak, aki nagyon büszke arra, hogy az Old Lake „A” csapata a dobogó második fokára állhatott. A sikeren felbuzdulva a tervek szerint jövőre már ők is négy csapattal képviseltetnék magukat a 17. Magyar Klubcsapat Bajnokságon.  

„Jól szervezett bajnokság volt, ahol a csapataink megküzdöttek a rafokkal, ami keményen büntetett, bár nyilvánvalóan mindenkinek ugyanolyan volt, de úgy érzem, a hazai csapat pályaismerete ebben az esetben előnyt jelentett.     

Gratulálok a csapatainknak, ahogy a győzteseknek is és nagyon örülök, hogy pódiumra állhattunk az „A” csapatunkkal. Az külön kiemelendő, hogy a Klubcsapat Bajnokság, már nemcsak nevében volt Klubcsapat Bajnokság, amely főleg a díjazásban történt reformnak köszönhető, ami anno tatai kezdeményezésre indult el. Bár nem olyan formában öltött testet, mint javasoltuk, de láthatóan a szövetség meghallgatta a javaslatot és bevált, így a nettó értékelés több csapatnak is esélyt adott dobogós helyezésre. Ezen az úton kell továbbmennünk! 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés