Pólus Palace feeling - Szvetlana szervezésében

A nyaralásakor értük utol az ambiciózus, örökké mosolygós Pólus Szvetlanát, aki könnyedén feltalálja magát a fodrászat és a golfoktatás területén is. Legújabb kezdeményezése a Nosztalgia Golf Nap, amely a Pólus Palace régi jó hangulatát kívánja visszahozni. Szvetlana segítségével megismerkedhetünk a rendezvénnyel.

HG:Honnan jött az ötlet?

Nagyon sok emberrel tartom a kapcsolatot a golfozók közül, ráadásul többeknek én készítem el a frizuráját és sokat nosztalgiázunk együtt a pólusi időkről. A kezdő lökést a megvalósulás felé egy kisoroszi golfozás adta meg, akkor beszéltünk Nagy István elnök úrral, hogy mit szólna hozzá, ha egy esemény alkalmával visszahoznánk a Pólus Palace klubhangulatát. Ő áldását adta.  

HG: Milyen programokkal várjátok szeptember 24-én, szombaton a Nosztalgia Golf Napra a látogatókat?

Ahhoz, hogy visszaidézzük a Pólus Palace régi jó hangulatát, közös erőre van szükség (ahogy a régi szép időkben is!) Minden volt "Pólus Palace" klubtagot, minden jelenlegi golfozót (vagy már nem golfozót), más klubok tagjait, hozzátartozóit és a golf iránt érdeklődőt szeretettel várunk.

Az esemény programja 9.00-kor kezdődik a golfozóknak, páros texas scramble formában, shut gun indítással, melynek eredményéhez a putt verseny is hozzátartozik. Három fő alkot egy csapatot. Amíg két játékos a golfpályán, addig a team harmadik tagja putt versenyen csillogtathatja tudását.

A nem golfozó hozzátartozóknak, vagy érdeklődőknek a putting greenen, valamint a rangen golfkóstolóval kedveskedünk. Igazi klub hangulat lesz, amit a golfverseny mellett a bográcsban rotyogó gulyás, valamint a hozzá illő érmelléki és villányi borok tesznek hangulatossá. A vendégek ezen felül Paulaner sörökkel, Watt energia itallal, izotóniás italokkal, Queen űdítőitalokkal és Veritas Gold ásványvizekkel olthatják szomjukat. Amíg elkészül a bogrács addig a Fornetti aprósüteményeiből is csipegethetünk. Csak a greenfee, (15.000 Ft) jelent költséget a golfozóknak! Ha valaki szeretne hozzájárulni a közös örömünkhöz, megteheti.

Találkozzunk szeptember 24-én, Kisorosziban!

Értékes díjak találnak majd gazdára. A "Pólus Stúdió" szépségszalon felajánlásával "szépségcsomagot" és kávés bögrék.

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés