Zsurzsa Sándor a zirci Herend Kupa abszolút győztese

 

Újabb nívós, a golfozók nagy részét megmozgató rendezvénnyel jelentkezett szeptember 10-én a zirci Forest Hills sportkomplexum. Szombaton egy különleges ranglista versennyel kedvestek a résztvevőknek, melynek névadó szponzora a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. volt. Herend évek óta szponzorál versenyeket magas színvonalon Balatonudvariban és a tavalyi év után már Zircen is, amely újabb esélyt adott a herendi porcelánért rajongóknak, hogy megszerezzék a hőn áhított kupát.

A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. és a Forest Hills munkatársai igazi családi eseményé varázsolták a napot. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatták a kedvükre valót! A látogatók kipróbálhatták a herendi porcelánfestést és korongozást, betekintést nyerhettek a porcelánkészítés művészetébe, a golf világába pedig a Forest Hills csapata vezette be az érdeklődőket.

A herendi porcelán kupáért nagy csata zajlott. Az abszolút győzelmet végül magabiztosan Zsurzsa Sándor (79) szerezte meg. A második helyen Skinner Al, míg a harmadik helyen Petkovics Zoltán végzett.

Díjazottak:

Bruttó I.: Zsurzsa Sándor

Nettó Férfi A I-II-III: Petkovics Zoltán, Gyimesi Tibor, Duska Sándor

Nettó Férfi B A I-II-III: Tőkés Péter, Peter Lach, Hoffman István

Nettó Junior I-II-III.: Pop György Botond, Kobale Soma, Kobale Sebastian

Nettó Női I-II-III.: Dr. Kissné Földi Beáta, Török Lászlóné Edit, Petkovics Györgyi

Nettó Senior I-II-III: Skinner Al, Horváth Béla, Rétyi Sándor


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés