„A társaság maga a vonzerő”

Sonja maga is játszik a Klubcsapat Bajnokságon

A hétvégi klubok közötti megmérettetésen résztvevő csapatokat bemutató sorozatunkban most a mindig jó kedvű nevestől és beszélgetéstől hangos Golfclub Imperialba látogattunk, ahol a klub háziasszonya, Gschwendtner Sonja avatott be minket a részletekbe.

„Régen szerepeltünk már a bajnokságon, de most úgy éreztük eljött a mi időnk is. Bevalljuk,a nettó értékelés sokat nyomott a latban. Mi fiatal klub vagyunk. Nálunk a legfontosabb, a klubélet fenntartása családias hangulatban, ahol mindenki szívesen játszik mindenkivel, legyen szó kezdő, vagy haladó játékosról. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mindenki jól érezze magát, nemtől és kortól függetlenül. Mi nem zárjuk ki a magas hcp-es golfozókat, teret adunk nekik, hogy saját maguk tapasztalják meg, hogy testközelből láthassák a magyar golfozói elit játékát. Ez a klubéletet viszi előre!

Ezt a szellemiséget tükrözik klubcsapataink is: egyik csapatba alacsony, míg a másikban a magas hcp-es játékosok találhatóak. Ellis Donald a kapitányunk. Fontos megjegyeznem, hogy a 12 fős keret, nem csak a bajnokságon képviselik a klubot, hanem más rendezvényeken is. Ők a mi büszkeségeink!

Tudatosan készültünk, hiszen ezek a játékosok aktív klubéletet élnek. Sokat vagyunk együtt, sokat gyakorlunk. Pár héttel ezelőtt például közösen tettünk egy kisebb kirándulást Balatonudvariba, hogy feltérképezzük a pályát. Elvárásunk, hogy jól érezzük magunkat és ápoljuk a kapcsolatot más klubok játékosaival.”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés