Nagy László: „Inkább kevesebbet üssünk, mint többet!”

Vészesen közeledik a 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság kezdete és igyekszünk valamennyi klub csapatkapitányával interjút készíteni. Ezúttal Nagy László, a Magyar Golf Club képviseletében nyilatkozott lapunknak.

„Két csapattal vágunk neki az idei bajnokságnak és nüanszokon múlt, hogy nem három társasággal utazunk. Igen erős a keret, elég csak megemlítenem újdonsült magyar mid-amatőr bajnokunkat, Baldauf Lászlót.

Külön öröm, hogy nem igényelt sok szervezést a csapatok felállítása, mindenki megtiszteltetésnek érezte, hogy képviselheti a klubot.  Nagyon örülünk továbbá, hogy igazi klubcsapat bajnokság lehet az idei, ahol a magas részvételi arány miatt megvalósulhat az, amiért eredetileg létrejött. A bevezetett nettó díjazás mindenképpen jó irány.

A Klubcsapat Bajnokság a játékon túl, lehetőséget teremt a barátságok ápolására más klub tagjaival, akik évközben főként csak saját rendezésű versenyeken vesznek részt, illetve új kapcsolatok létrejöttére és eszmecserékre is. Igazi klub „feeling” lesz!

Elvárásunk az, hogy jól érezzük magunkat, jót játszunk riválisainkkal. Eléggé nyitott a dolog, több csapat is odaérhet és ez jó a sportnak, jó a bajnokságnak. Szeretnénk jól helytállni és inkább kevesebbet üssünk, mint többet!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés