Szerényebb elvárások, cél a dobogó

Most pedig következzen a háromszoros klubcsapat bajnok, a Birdland Golf & Country Club csapata, akik 2003-ban, 2013-ban és 2014-ben emelhették magasba a hőn áhított győztesnek járó serleget. Idén szerényebb célokkal, de dobogós reményekkel szállnak harcba a 16. Magyar Klubcsapat Bajnokságon, Balatonudvariban. Adta hírül lapunknak Zilahy Csaba, a Birdland csapatkapitánya.

„Először is szeretném megköszönni mind a 73 résztvevőnek, akik megjelentek a IV. Magyar Mid-Amatőr Bajnokságon és emelték a verseny színvonalát. Együtt egy felejthetetlen hangulatú háromnapos versenynek lehettünk részesei. A gyönyörű idő és a napról napra felfedezésre váró zalacsányi pálya, pedig a non plus ultrája volt a bajnokságnak. Az elfogyasztott közel 100 üveg bor a borkóstoló alkalmával, pedig csak fokozta kedvünket.

Különösen örülök, hogy új arcok jelentek meg a dobogón, így nehéz feladat elé állítva a Mid – Amatőr szövetségi kapitányt, hogy az októberi Golfünnep alkalmával, kik kerüljenek be a válogatottba.

Ami a csapatbajnokságot illeti:

A tavalyi évhez képest csapatunk összetétele némileg átalakult az Academy és a Birdland klubbok különválásával. Nincsenek vérmes reményeink a győzelemmel kapcsolatban, de mindenképpen dobogóra szeretnénk állni. Több csapat is esélyes a bajnoki címre, de a legnagyobb potenciál a hazai pályán játszó balatonudvari társaságban van. Ezt egyrészt a pályaismeretre, másrészt a játékosok tudására alapozom. Pannónia is rendkívül erős, gyakorlatilag az „A” és „B” csapatuk között nincs is nagy különbség, így címvédőként ők is borsot törhetnek majd a hazai csapat orra alá.”   

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés