Briglovics: „Több csapat is esélyes lehet a bajnoki címre”

 

A Pannónia csapatai tavaly is igen erős bajnokságot zártak, ugyanis bruttó értékelésben, az első és a harmadik hely is az övék volt. Ezért természetesen, idén is nagy várakozással tekintenek a Magyar Klubcsapat Bajnokság elé – erről Briglovics Gábor, a Pannonia elnöke beszélt lapunknak.

„Kisebb változtatásokkal, de lényegében a tavalyi felállásban vágunk neki az idei bajnokságnak, amely minden eddiginél szorosabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik. Volt szerencsém néhány rivális csapat kapitányával beszélni a Mid-Amatőr Bajnokságon, akiknek szintén hasonló a véleményük. Nagy öröm, hogy ilyen sok csapat vesz részt a tornán, így minden bizonnyal kiélezett csata és a remek hangulat lesz, ráadásul az előrejelzések szerint az időjárás is nekünk kedvez majd.

Idén 4 csapattal indulunk: Green Masters, Range Kings, LADIES (női), valamint egy ütős Junior csapatot neveztünk a versenyre. Célunk a tisztes helytállás és a tavalyihoz hasonló eredmények szállítása. Két éremmel már elégedettek lennénk! A címvédés természetesen az egyik célunk, de úgy gondolom idén a Birdland mellett más csapatok is beleszólhatnak a győzelem sorsába.

 Beszélgetésünk során a múlt hétvégén rendezett Mid Amatőr Bajnokságot is érintettük:

Minden hibátlan volt. A szervezés, a verseny és az időjárás is. Azt hiszem meg fogjuk érni, hogy a viszonylag fiatal hagyományokkal rendelkező bajnokság, tradicionális versennyé nője ki magát a szomszédos országok játékosainak növekvő részvétele mellett. Szemlátomást folyamatosan fejlődik, hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a torna iránt.

A pálya kitűnő volt! Még korábban tavasszal, viharos szeles  időben játszottam rajta, most azonban szikrázó napsütésben a barátságosabb arcát mutatta. Igazi kihívást jelent nekünk versenyzőknek.

Ami a saját teljesítményemet illeti: örülök a nettó harmadik helynek, de a mutatott játékkal már nem lehetek maradéktalanul elégedett. Több kisebb nagyobb hiba becsúszott, a rossz versenyzői döntések miatt. Talán, ha konzervatívabb pályastratégiát követek, eredményesebb lehettem volna. Ebből is tanulnom kell!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés