Lugosi Golf Tour finálé Kisorosziban

Igazi díjeső várható szeptember 11-én a záró fordulóban

A 2016-os évben második alkalommal került megrendezésre a Lugosi Golf Tour, mely sorozat jellemzője, hogy minden állomás külön kerül értékelésre, a zárófordulón pedig egy egyhetes ciprusi golfutat sorsolnak ki a sorozat résztvevői között. – számolt be lapunknak Lugosi Balázs - A játékosok nettó stableford pontszámítás alapján mérkőznek meg egymással, szóval, aki tartogat még idénre hendikep-javítást a tarsolyában, annak melegen ajánljuk a kisoroszi versenyt szeptember 11-én!

Külön érdekessége a sorozatnak, hogy kezdő kategóriában is lehet indulni, 36 hendikep felett. Tehát aki rendelkezik már pályaengedéllyel, de még nem vitte le 36 alá a hendikepjét azoknak kiváló esélyeik lehetnek kezdő női vagy kezdő férfi kategóriában! A verseny díjai között utazási utalványok, ajándékcsomagok, belépőjegyek, greenfeek, laptoptáskák találhatóak, az izgalmas fődíj, a ciprusi golfút mellet, amire azoknak is van esélyük, akik csak az utolsó fordulón vesznek részt!

Extra díj a vasárnapi versenyre:

A Bruttó győztes és egy szerencsés sorsolt játékos nyer egy egynapos golftúrát, amiben repülőgéppel utazunk Hencsére, ahol 18 szakaszt játszhat Lugosi Balázs PGA edzővel!

Köszönet a felajánlásért a privateflighttourshungary.com-nak, valamint a Hencse National golfklubnak!

Szeretettel várja a játékosok jelentkezését a főszervező Lugosi Balázs, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés