Balatonudvari rajtra készen

 „Bízunk a győzelemben!”

Az idén már több rangos versenynek otthont adó Royal Balaton Golf & Yacht Club, a hétvégén a 16. Magyar Klubcsapat Bajnokság mezőnyét látja vendégül, amelyet soha nem tapasztalt létszámmal rendeznek meg.

Ebből az alkalomból kerestük fel Sarlós Tibort, a klub elnökét, akivel az előkészületekről és az esélyekről is beszélgettünk.

Minden adott egy remek hangulatú versenyhez.  A pályát kiválóan előkészítettük a rangos eseményhez és az előrejelzések szerint, az időjárás is velünk lesz. Soha nem látott erővel vonulnak fel a bajnokságon a balatonudvari csapatok a hazai pályán, így joggal reménykedhetünk a dobogós helyezésekben, de akár a győzelemre is lehet esélyünk. Csapatainkat jó nevű, erős játékerőt képviselő golfozók alkotják.

Kemény csatákra van kilátás, majd meglátjuk, hogy a második nap végén, kik örülhetnek a legjobban. Igazi klub „feeling” várható, aminek a Royal Balaton Golf & Yacht Club igyekszik majd megfelelni!

I.                    csapat: Kovács Titusz, Kötél Bence, Bertényi Bence, Holló Zsombor, Bertényi Balázs, Greff Bálint

II.                  csapat: Miszlai Sándor, Gulyás Gyula, Csepregi Csegő, dr. Kománovics Ibolya, dr. Vértes András, Tim Hulzebos


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés