Kezdetét vette a Marisa Sgaravatti Trophy

 

A Magyar Szenior női válogatott öt tagja túl van a Marbellan rendezett XXVI. Marisa Sgaravatti Trophy első körén. A magyar színeket Vainio Győri-Molnár Mária kapitány, Kovácsné Földesi Katalin, Molnár Lászlóné, Zsadányi Ildikó, Palotásné Horváth Zsuzsanna képviseli a tornán.

Mint korábban beszámoltunk róla, korai győzelmet arattunk. A rendezők rendesen megadták a módját a megnyitó ünnepségnek, ahol a válogatottak tagjai elegánsan kiöltözve jelentek meg, és elfogultság nélkül állíthatjuk, a mieink adtak a legtöbbet az öltözékükre, így elmondhatjuk, szenior hölgyeink korán zsebre vágták az első győzelmet.

Szeptember 6-án, kedden végül eljött a várva várt nap. Gyönyörű időben rendezték meg a 16 nemzet szenior hölgyeinek négy napos, európai szintű vetélkedőjének első napi stroke play válogatóját.Nemzeti együttesünk bíztatóan kezdett.

Több senior golfozónk handicap közelit játszott, így elégedetten jöhettek le a pályáról. Természetesen akadtak kisebb-nagyobb hibák, de van még idő a javításra. A nap legjobb magyar játékosa, többszörös magyar bajnokunk és kapitányunk, Vainio Győri-Molnár Mária volt, aki 89 ütésből teljesítette az első 18 szakaszt. A válogatott többi játékosa Molnár Lászlóné 90-es, Kovácsné Földesi Katalin 93-as, Zsadányi Ildikó 95-ös, míg Palotásné Horváth Zsuzsanna 100-as eredménnyel zárta az első napot.

Az első nap összesített eredményei alapján – ahol csapatonként a legjobb 4 eredményt vették számításba - válogatottunk a nemzetek listáján a 15. helyet foglalja el.

A hangulat remek a csapatban, és már mindenki nagyon várja az újabb stroke play kört. A pálya nem egyszerű, de játékosbarát arcát is tudja mutatni. A második kör végén kiderül, hogy hányadik helyekért küzdhetünk az utolsó két napon, match play formában.

Eredmények érdekességek ITT

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
6
7
8
9
13
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés