„Ennél több van bennem”

Önértékelés Batta Krisztina módra

Túl a Zalacsányban rendezett IV. Magyar és Nemzetközi Mid-Amatőr Golfbajnokságon, többen önértékelést tartottak, köztük többszörös bajnokunk Batta Krisztina is, aki ugyan nem elégedett eredményével, ugyanakkor vitathatatlan tény, hogy a nők legjobbjaként zárta a háromnapos tornát.

„A helyezéssel igen, bár nem volt bruttó női helyezés a versenyen, de a mutatott játékkal már kevésbé vagyok elégedett. Főként magamra koncentráltam, magammal versenyeztem, magamat kellett legyőznöm, ami nem sikerült. Azonban úgy hiszem ennél jóval többre vagyok képes és sajnálom, hogy ezt a pályára nem tudtam átvinni. Bár való igaz, most debütáltam a Mid-Amatőr Golfbajnokságon, és először játszhattam a zalacsányi pályán is, de ez biztos nem oka a teljesítményemnek. Ennél több van bennem!

Egy kivételes pályán játszhattunk és ebből kellene még több Magyarországon. Semmire nem lehetett panasz, kivéve a teljesítményemre. – kanyarodik vissza önértékelésére. Vannak ilyen évek, hogy nem jön ki a lépés. Ilyen a golf!

Azt azonban meg kell említenem, hogy ebben az évben mozgásszervi problémák hátráltatnak és csak injekcióval, gyógyszerrel tudok játszani, így ez rányomja a bélyegét a játékomra. A jól kivitelezett swingemet nem teszi túl komfortossá. Erre még keressük a megoldást az orvosokkal, vagyis ez egy megoldásra váró feladat még idén.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés