Hideg Dani nem tűnt el!

Szlovákiában gyarapítja tudását

Utolsó búcsúzásunkkor egy kisfiút engedtünk el edzőnek a szomszédos országba, azóta sok tapasztalatot szerzett. Hideg Dániellel beszélgettünk, hogyan érzi magát új munkahelyén.

HG: Nagyon régen hallottunk rólad. Mi újság veled? Letetted a vizsgát a TF-en?

HD: Minden rendben van, lassan a nyári szezon végéhez érünk. Három gyerektábort szerveztünk, mindegyikben 20 feletti résztvevővel, rengeteg verseny volt, tehát szerencsére elég sűrű nyarunk volt. A vizsgák meg csak most jönnek, senki nem ért rá a nyáron, ezért sikerült megbeszélnünk a vezetőséggel, hogy ősszel legyenek.

HG: Milyen tapasztalatokat szereztél az új munkahelyeden, amit esetleg a későbbiekben, ha hazajössz, kamatoztatni tudsz?

HD: Rengeteg órám volt amióta itt vagyok, sokkal tapasztaltabbnak érzem magam, mint mielőtt elkezdtük a szezont. Természetesen még mindig van hova fejlődni, de úgy érzem, jó úton haladok! Versenyszervezésben, lebonyolításban, valamint a táborok kapcsán is sok tapasztalatot szereztem. Itt egyedüli edzőként dolgozom, így a junior program és a felnőtt képzés is az én feladatom. Szerencsére hamar befogadtak a klubba, most már minden gördülékenyen megy! Szlovákiában egészen más a hozzáállás a golfhoz, edzőként nem kell vadásznom a tanítványokat, hanem erre megvan az ember a klubban, akinek az új tagok, tanítványok toborzása a feladata. Ezt a példát követhetnénk Magyarországon is..

HG: Milyen időközönként jársz haza?

HD: Hetente 4 napot, csütörtök reggeltől vasárnap estig vagyok Szlovákiában. A maradék három napban Pesten, valamint Tatán vagyok, ahol oktatok is.

HG: Milyen célok lebegnek most előtted?

HD: Először is, hogy sikerrel zárjuk le a szezont, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mutat majd a statisztika az év végén. Télen Spanyolország, valamint az örök kedvenc Törökország felé vesszük az irányt, így ha valakit érdekel, nyugodtan keressen meg ezzel kapcsolatban. Amikor Magyarországon leszek természetesen ugyanúgy, mint minden évben, a Sárkány centerben megtalálnak a tanítványok.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés