„Minden jó, ha a vége jó!”

Baldauf fordított a sors kerekén

Mint azt bizonyára sokan tudják, a Zalacsányban rendezett IV. Magyar Mid-Amatőr Bajnokság győztese a magyar mezőnyben Baldauf László lett, aki egy huszáros hajrával biztosította be az első helyet. Őt kérdeztük.

„Elégedett vagyok a teljesítményemmel, és nagyon örülök a bajnoki címnek, pedig az utolsó nap első kilence után, amikor is +10-et játszottam, azt hittem, ez a hajó elúszott. Bár, ahogy szokták mondani, minden sikeres férfi mögött egy nő áll, így volt ez most is, hiszen feleségem, Brigitta öntötte belém a lelket, így neki is, na meg a 8. szakaszon ütött chiping birdienek is köszönhettem, hogy fordítottam egyet a sors kerekén, és egy szenzációs +3-as véghajrával felértem a csúcsra.

Kiváló hétvége volt, ami pompás idővel és hangulattal párosult. Köszönet illeti Zilahy Csabát, na meg a helyi dolgozókat a szervezésért és a lebonyolításért. Minden tökéletes volt! A vetélytársak is nagyon jól játszottak, és csak egy kicsin múlt, hogy nem feléjük, hanem felém billent a mérleg nyelve. Ilyen a golf! A külföldiek, Franz Prem és Sulc Marek utolérhetetlenek voltak.

Az első napon nagyszerűen kezdtem (77 ütés), majd a második napon közepest játszottam (81), míg a harmadikon összességében gyengén (85), de a végjáték most nekem kedvezett. Sajnos bennem van a játékomban a hullámzó teljesítmény, tudom jól és kevésbé jól ütni a labdát, de minden jó, ha a vége jó!

Most pedig a hétvégi XVI. Magyar Klubcsapat Bajnokságra készülök a kisoroszi csapattal, és igyekszünk valami maradandót alkotni.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés