Komjáthy Gábor - Magyar Tibor duója győzött

 

Népszerű greensome formájú társasági golfversenyre invitálták a résztvevőket Tatára, az Old Lake Golf Club-ba szeptember 3-án, szombaton. Hagyományosan, mint 2001. óta minden évben, az Építész-Mérnök Golf Kupát rendezték meg. A versenyen a legjobb építész-mérnök csapat külön díjban részesült, de természetesen bárki játszhatott, aki szeretett volna egy jó hangulatú, társasági tornán részt venni.

Az idei versenyen új névadó szponzor, a DNS- Europa Építőipari Tervező és Szolgáltató Kft. vállalta a támogatást, nekik köszönhetően a nettó csapat fődíja egy voucher 2 főre- 2 éjszakai szállás, golfozással egybekötve, a csodálatos szlovákiai LET pályán, a Grey Bear Golf Club Tale-ban.

A társszponzorok is jelentősen hozzájárultak a pazar díjazáshoz. A GeoTech Kft., az ajándékcsomagokat és a kupákat biztosította. A Puskás Művek Kft. a versenyen résztvevő játékosokat egy doboz golflabdával ajándékozta meg. A Remmers Hungary Kft. a díjazáshoz egy 50.000 Ft értékű ajándék voucherrel járult hozzá.

Bruttó értékelésben a legjobb páros Komjáthy Gábor - Magyar Tibor lett, akik 80 ütésből teljesítették az Old Lake Golf Club par 70-es pályáját. Második helyen Bakonyi Zoltán - Kiscsordás Attila (81) végzett, míg a harmadik Lengyel Armand - Lengyel Letícia Anna lett. 

Díjat kapott a legjobb építész-mérnök összeállítású páros is. Nettó kategóriában is értékelték a nyerő hármast.

Díjazottak:

Bruttó I.

Komjáthy Gábor - Magyar Tibor (80)

Nettó I-II-III.

I.                    Básti Gyula - Petkovics Györgyi (58)

II.                  Lengyel Armand - Lengyel Letícia Anna (63)

III.                Bakonyi Zoltán - Kiscsordás Attila (66)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés