Baldauf a külföldiek nyomában

Elstartolt a mid-amatőrök bajnoksága Zalacsányban

(Kép: Zala Springs Facebook)

Pénteken elkezdődött a 30 éven felüli golfozók bajnoksága, a IV. Magyar és Nemzetközi Mid-Amatőr Golfbajnokság Zalacsányban, a 18 szakaszos Zala Springs-i pályán. Az elütőhöz álló közel 70 játékos szép, napsütéses időben és jó hangulatban teljesítette a torna első 18 szakaszát. A játék után, pedig a kuriózumnak számító klubház teraszán beszélgetéssel, igazi klubélettel zárták a napot.

 

De nézzük az eredményeket, kinek, hogyan sikerült nyitnia.

Az első napot követően viszonylag megnyugtató előnnyel az osztrák, Prem Franz vezet 73 ütéssel. Hozzá legközelebb a cseh Sulc Marek áll, aki 76-os eredménnyel zárta a nyitókört. Minimális különbséggel követi a remek szezont futó, Baldauf László, aki 77-es körével a legjobb magyar teljesítményt nyújtotta. Jelenleg a képzeletbeli dobogó harmadik fokán áll.

A negyedik helyen Magyar Krisztián (78) következik, míg az ötödik pozíciót a német színekben versenyző Müller Ralph foglalja el 80-as eredménnyel, akit Bibity Zsolt (81) és a horvát, Simunovic Ivica (81) követ, minimális különbséggel együttállásban a hatodik helyen. Az első tízbe még Dr.Bohács Zsolt (82), Dr.Karvász Tamás (82) és Koller György (82) fért be.

Az első nap legjobb női eredményét többszörös magyar bajnoknőnk, Batta Krisztina érte el 88-at ütve, amivel a bruttó kategória összesítésében, az igen előkelő 22. helyet foglalja el.

Amíg bruttóban vegyesen, addig nettóban külön értékelik a női és a férfi mezőnyt. A női mezőnyt jelenleg Sándor Virág vezeti, Dr. Varga Irén és Dr. Erdei Éva előtt.

A férfiaknál Magyar Krisztián vezet, Nemes Attilát és Hadfi Dánielt megelőzve. 

EREDMÉNYEK ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés