Bíztató kezdés Csehországban

Magyar profi válogatottunk remekelt

Hétfőn elkezdődött a WGM Beroun Czech Open 2016., ahol természetesen a magyar profi válogatott is képviselteti magát a Petkovics Bálint, Palanszki Benjámin, Eiring Kristóf, Hahn Roland és Lugosi Tamás alkotta csapattal.

A torna helyszínéül szolgáló Beroun Golf Club központi helyen terül el, mindössze 14 km-re Prágától. Egy igazi modern létesítmény gyönyörű klubházzal, étteremmel, szállodával, amelyben minden megtalálható, amire a profi golfozóknak szüksége lehet. A dinamikus par 72-es pályája 6087 méter hosszú, amelyet a híres kanadai, Les Fuber tervezett, számos amerikai, kanadai, svájci és németországi pálya után. A pálya igazi kihívás, amely taktikai játékra ösztökéli a résztvevőket, hiszen a 70 bunker, illetve a 4 tó bármikor csapdába ejtheti a játékosokat. 

Golfozóink biztatóan kezdetek, ugyanis mindannyian nullához közeli score-t játszottak, amellyel a 113 fős mezőny első felében végeztek. Lugosi Tamás +1-gyel teljesítette az első napot, amivel a magyar csapat legeredményesebb tagjaként a 22. helyen végzett. Hahn Roland és Petkovics Bálint +2-t, amivel a T 27. helyen állnak, míg Palanszki Benjámin és Eiring Kristóf +3-at játszott, így együttállásban a T 38. pozícióból várhatják a második napot.

Bízunk a hasonló folytatásban!

EREDMÉNYEK ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés