Csicsi és Dan továbbra is együtt

Lajtai-Rózsa Csillával kapcsolatban leginkább az foglalkoztatta a golfos közvéleményt, hogy vajon, hova tűnt el mellőle caddy-je, Dan Maringer, akivel Svédországban kis híján a győzelmet is megszerezték. Csicsi eloszlatta a kételyeket és idei céljait is egyértelműsítette.

Először is szeretném elejét venni a pletykáknak, hogy bár a csapat nincs egy helyen, de a felállás marad, továbbra is ő a caddym.– kezdte Csicsi. Dan-nel napi kapcsolatban vagyunk. Megbeszéljük az edzésmenetet, hogy milyen területekre kellene koncentrálni, hogy mik voltak az aznapi tapasztalatok. Sajnos lejárt a vízuma ezért nem lehet velem. Amerikában van, de terveink szerint, szeptember elején már együtt jövünk vissza az államokból.

HG: Addig is vár rád néhány edzés, illetve verseny. Ki kísér el?

Egyedül készülök - Dan-nel és Tommal a háttérben -, és egyedül utazom a nagy nyári hajrára. Vár rám egy svédországi (Augusztus 3-5.) és egy norvégiai LETAS (Augusztus 11-13.) verseny, a kettő közti időre nem jövök haza, egyik helyszínről utazom a másikra, majd onnan Amerikába megyek. Ott jön (már a cadym-mel együtt), ami nekem az év versenyét jelenti: az LPGA Tour I. Stage. Ide bejutni borzasztó nehéz, lévén ez a világ legkomolyabb női sorozata, világklasszisok egész sora játszik itt. Megmaradni könnyebb a sorozatban, mint bejutni. Emellett a célom idén, hogy lehetőleg kvalifikáció nélkül visszajussak a LET-be.

De mindig a következőre készülünk! Vasárnap utazom Svédországba, amely remélhetőleg jó lesz, hiszen bár más pályán, de abban az országban lettem második két hónappal ezelőtt. Rengeteget dolgoztam az idei céljaim elérésért, így magabiztosan várom a versenyeket!

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés