Ezúttal elmaradt a bravúr

Petkovics Bálint volt a legjobb magyar Csehországban

Kedden zárt a Czech PGA Tour kétnapos Ropice Golf Trophy állomása, ahol Palanszki Benjáminon kívül valamennyi magyar profi válogatott kerettag részt vett. Bizakodva tekintettünk a végjáték elé, hiszen Petkovics Bálint, Hahn Roland és Lugosi Balázs is dobogó esélyesként vágott neki a második körnek.

Mint kiderült, a bravúr elmaradt, de ettől függetlenül szép score-kal, favorithoz méltóan zárta profi triónk a tornát. Petkovics Bálint 73-at játszott a második napon, így összesített +1-es eredményével a T 10. helyen végzett (7 ütésre a pódiumtól), amivel a magyar küldöttség legsikeresebb tagja volt. Lugosi Balázs és Hahn Roland kettőse 76-ot ütött a második napon, így azonos eredménnyel +5-tel a T 21. pozícióban végeztek.

Remekül teljesített Eiring Kristóf is, hiszen az első napi 78-a után 75-tel rukkolt elő a második napon, így egészen a T 34. helyig lépett előre a tabellán. Nem találta igazán a formáját azonban az elmúlt állomáson 3. helyen végző Lugosi Tamás, aki összesített +12-es (76,80) score-jával csupán a T 40. helyen zárt az 51 fős listán. Könnyen lehet azonban, hogy kiújult a karsérülése és ez hátráltathatta a játékban. Erről jelenleg nincs információnk, de a későbbiekben mindenképp megkérdezzünk golfozónkat.

Eredmények ITT

 

Versenynaptár


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés