Bravúros teljesítmény bajnoki címet ért

Hahn Árpi: „Megértette, hogy a golf egyszakaszos játék, ahol a legfontosabb ütés a következő”

Ugyan véget ért az 56. Magyar Amatőr Bajnokság, de természetesen az értékelése még javában zajlik, nem mehetünk el mi sem egy-két kiemelkedő eredmény mellett.

Kezdjük újdonsült bajnokunkkal, Szabó Antóniával, akinek edzője, Hahn Árpi elismerően nyilatkozott tanítványa teljesítményéről, hiszen nagy csatában múlta felül a jelenlegi magyar női mezőny kiemelkedő alakját, Vadkerti Adélt.

„Antónia teljesítményéről hosszan lehetne beszélni, hogy honnan indult és hova érkezett. Szorgalmának és a befektetett munkának a gyümölcsét láthattuk beérni a hétvégén. Mind technikailag, mind pszichikailag rengeteget fejlődődött az elmúlt időszakban, így már csak azt vártuk, hogy végre mikor jön ki a lépés?!

Fejben fejlődött a legtöbbet, amit láthattunk is, hiszen jól bírta idegekkel és a kulcsfontosságú pillanatokban is nyugodt tudott maradni. Ez volt a döntő Adéllal szemben. Régebben hajlamos volt az elszállásra, de ma már stabil teljesítmény várható tőle, 0 és 5 közötti játék. 

Megértette, hogy a golf egyszakaszos játék, ahol a legfontosabb ütés a következő, és ami volt elmúlt, azon nem változtathatsz.

A győzelem nem kis bravúr volt részéről és reméljük idén nem is az utolsó! Folytatjuk a megkezdet utat, hiszen a következő nagy versenyen, már magyar bajnokként áll az elütőre. Ezúton is gratulálok Antóniának a bajnoki címhez!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés