Tripla dobogó Litvániában

Véget ért a péntektől vasárnapig tartó Litván Junior Open, ahol a junior válogatott három tagja, Jancsik Renáta, Rózsa Dániel és Rózsa Dávid képviselte a magyar színeket. Az extrém időjárási körülmények között rendezett bajnokságra igen kevesen, mindössze 40-en neveztek, így egy jobb score a dobogóra, de a végső győzelemre is esélyessé tehette a versenyzőket.

Három magyar játékosunk két ezüstöt és egy bronzot szerzett. Jancsik Renáta 170 (86, 84) és Rózsa Dani 169 (86, 83) közel volt a győzelemhez, végül mindkettőjüknek meg kellett elégedniük a második hellyel.

Dávid a legnépesebb kategóriában, az U18-as fiúk között a harmadik helyet szerezte meg 237 (79, 82, 76,) megelőzve a nálánál jobb hcp-vel rendelkező játékosokat. A második helyen MARKEVIČIUS Gediminas (234), míg az élen WESTER, Andreas (231) végzett.

A Litván Junior Bajnoksággal véget ért junior válogatottunk két állomásból álló küldetése. Az Észt Junior Bajnokságon Szemerey Lili is csapattal volt. Most két Junior Tour forduló, illetve hétvégén a Magyar Amatőr Bajnokság, valamint a Junior válogatott egyes tagjaira az European Young Masters vár.

Eredmények ITT

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés