Hasznos tapasztalatok Belgiumban

A szombati nappal záró akkordjához érkezett a LETAS belgiumi, Citizenguard Trophy július 14-16.között tartott fordulója, ahol ezúttal is ott volt a mezőnyben Lajtai-Rózsa Csilla, aki elsődleges célját teljesítve bejutott CUT-ba és ismét ott lehetett a legjobbak között. Ezúttal testvére, Rózsa Ági kísérte el golfozónkat caddyként, Dan Maringer távollétében.

Magyarország első számú profi golfozója összesítésben 224 ütéssel (75, 72, 77) a T 39. helyen végzett a 122 fős mezőnyben. Csilla a lejátszott 54 szakasz során 6 birdie-t, 38 par-t, 9 bogey-t, 1 dupla bogey-t ütött. Csilla kétségtelenül legkiemelkedőbb köre a pénteki második napi volt, amikor is 4 birdie is felkerült a score kártyájára és -1-es eredményével a 9. legjobb score-t játszotta a mezőnyben.

Csilla közvetlenül a verseny előtt még egy jó hangulatú Pro-Am-en is részt vehetett, ahol végül nem sikerült dobogóra kerülniük, ettől függetlenül meghatározó élményekkel és tapasztalatokkal gazdagodott.

A LET ACCESS SERIES következő, azaz 7. fordulóját Svédországban, a Sundsvall Golf Club-ban rendezik meg.  Kíváncsian várjuk ott, hogyan teljesít. Mindenesetre Svédország jó ómen lehet Csilla számára, hiszen a legutóbbi Boras Ladies Open-en a második helyen végzett.

 

(Eredmények, Startlisták ITT)

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés