Előrelépés és CUT

Csicsi Belgiumban is a legjobbak között!

Lajtai-Rózsa Csilla - nem meglepő módon - magabiztosan jutott be a legjobbak közé a LETAS belgiumi állomásának második napján, miután a tapogatózó első napi játékát (+2) alaposan felülmúlva, a pénteki fordulóban -1-es score-t játszott, így 17 helyet javítva a T 21. pozícióban kvalifikálta magát a CUT-ba.

Csilla pénteken valamivel 13 óra előtt ütött el a 10-esről és kíváncsian vártuk, hogy a reményteljes első nap után, milyen teljesítményt mutat, a második napon általában magasabb sebességi fokozatba kapcsoló Csicsi.

Ahogy azt várni lehetett Magyarország első számú golfozójának sikerült előrelépnie a nyitófordulóhoz képest, ami főleg a pálya második felén mutatkozott meg. Míg az első napon birdie nélkül +2-vel teljesítette a hátsó kilencet, addig pénteken, három birdie-t is ütött az utolsó három szakaszon (16., 17., 18.), ami nagyban megalapozta második játéknapi teljesítményét. Az első kilencen pedig hozta magabiztos ütéseit, akár csak tegnap, even par-ral zárta a pálya első felét.

 

Összesítésben 147 (75, 72) ütéssel a T 21. helyen áll az utolsó nap előtt. Hogy meddig kapaszkodhat fel Rózsa Csilla, azt nehéz megmondani, mindenesetre a dobogó most elég távolinak tűnik. A hátrány 8 ütés a versenyben vezető Charlotte Thomson, és Daisy Nielsen mögött. A harmadik, még dobogós pozíciótól pedig 7 ütés távolságnyira van. Szombaton minden kiderül. Nekünk nincs más dolgunk, mint drukkolni. Hajrá Csicsi! 

(Eredmények, Startlisták ITT)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés