A negyedik hely – és ami mögötte van

Nagy az öröm a Csányi családban!

Amint arról beszámoltunk, Csányi Olivér - a papírformát némileg felborítva - önbizalom növelő negyedik helyet szerzett a Litván Nyílt Amatőr Bajnokságon. Ám most munkatársunk révén bepillanthatunk a verseny hátterébe is. Kiderül, milyen nehézségeket és örömöket élt át felnőtt golfozónk az elmúlt napokban. 

Biztosak vagyunk benne, hogy a Csányi család valamennyi tagja büszke Olivér teljesítményére, aki láthatóan felnőtt, hiszen ez volt az első nemzetközi versenye, ahova egyedül utazott, így egymaga volt kénytelen szembenézni a pályán adódó feladatokkal. Rendkívül éretten kezelte.

Ez a negyedik hely hatalmas eredmény, pláne annak tudatában, hogy utazás közben ellopták a távmérőjét, így a gyakorlónapon is nélkülöznie kellett az eszközt egy számára idegen pályán. Azt nem is kell mondjuk, hogy ez mekkora hátrány, hiszen egy távmérő elengedhetetlen része egy golfozó fegyvertárának. Hála azonban közbenjárásnak, valamint a kinti sporttársak hozzáállásának, már az első napot is távolságmérővel a bag-jében kezdhette meg.

Nem csak a Csányi család, de információink szerint, Olivér is büszke a teljesítményére, attól függetlenül, hogy egy pár ütést benne hagyott a pályában és minden bizonnyal hasznos tapasztalatokkal és új ismeretséggel gazdagodott a Balti országok legjobb, ugyanakkor legnehezebb pályájának tartott The V Golf Club-ban, amely a hibákat azonnal megbüntette. Sok vízakadály, erdős pályaszakaszok, amelyek nem voltak kitakarítva, plusz az erős szembe szél még nagyobb kihívássá tette az amúgy sem egyszerű terepet. A 66 fős mezőny nagyon erős volt, ahol Olivér a papírforma szerint, a 14. helyet foglalta el a listán, mégis a T 4. helyet szerezte meg, ami nagyszerű! A versenyt például az a Diederichs Johannes nyerte, aki pár évvel ezelőtt a magyar open-en diadalmaskodott.

Most a legfontosabb a pihenés Olivér számára, hiszen pár nap múlva már az Osztrák Junior Nyílt Bajnokságon ragad újra ütőt! Bízunk, a hasonló folytatásban!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés