Visszafogott kezdés Belgiumban

Závaczki a középmezőnyben az első nap után

Amint arról reggeli cikkünkben beszámoltunk, 2016-os Magyar Kupa győztesünk Závaczki Bálint Belgiumban képviseli a magyar színeket, ahol Európa második számú u14-es korosztályos versenyét, a Belga International Golf Championship-et rendezik. A június 7. és 9. közötti torna a Challenge Tournak is otthont adó Royal Waterloo Golf Club pályáján zajlik, ahol greenek rendkívül gyorsak és rangos versenyről lévén szó, mindenki itt van, aki számít.  A fiúk mezőnyében 14 nemzet 69 golfozója küzd az elsőségért.

A jól tervezett Championship pálya igazi kihívás elé állította az U14-es játékosokat, amely az eredményekből is jól játszik. Az első négy helyezetten kívül, valamennyi játékos par fölött játszott. A legjobban alkalmazkodnia a versenyben vezető spanyol versenyzőnek, Ballester Barrio, Jose Luisnak sikerült a leginkább, aki 69 ütéssel nyitott az élen a par73-as pályán. Luisnak ráadásul egy hole-in-one is fűződik a nevéhez, amelyet a pálya 4. szakaszának par 3-asán ért el. A második helyen a francia Salisbury Lance (71) végzett együttállásban az olasz, Morales Omar-ral.

2015-ös junior bajnokunk, Závaczki Bálint együttállásban a T37. helyen zárta az első 18 szakaszt, miután a pálya első felét +7-tel, míg a második kilencet +5-tel teljesítette, így összesítésben +12-vel áll. Ahogy lenni szokott a mezőny sűrű, így egy jól elkapott körrel holnap sokat léphet előre.

Az alábbiakban láthatják Bálint egyes szakaszokon ütött eredményeit.

Az eredményeket ITT követheti



banner ugynoksegi v2 260px

Keresés