Csicsi Amerikában edzőtáborozott

Hétvégén irány Belgium, jön az újabb LETAss!

Lajtai-Rózsa Csilla az utóbbi években nagy utat tett meg. A fiatal magyar golfozónő tavaly megvalósította álmát és bejutott a Ladies European Tour-ra, Európa első számú sorozatába. Ám ez sajnos csupán egy szezonig tartott, mivel év évgén kiesett. Újra fel kellett építenie magát. Láthatóan ez sikerült is, hiszen a LET Access Tour Boras állomásán a pódium második fokára állhatott fel Svédországban. Az elmúlt 10 napot Amerikában töltötte edzőtáborozással caddy-jével, Daniel Maringer-rel. Élményeiről, felkészüléséről és a célokról beszélgettünk Csicsivel.

HG: Hogyan telt az edzőtábor, hol voltatok pontosan?

RCs: Indiana-ban voltunk és a Glendarin Hills Golf Club pályáján edzettünk. Az idő és a pálya is remek volt, szóval élvezet volt itt játszani. Nagyon hasznos volt ez a pár nap és most újult erővel vágunk bele a nyári szezonba.

HG: Facebook posztjaidból jól látszik, a hangulatra nem lehetett panasz. Mivel kapcsolódtatok ki?

RCs:A pihenés és az edzés egyensúlyát valósítottuk meg. Például kicsit több kondi edzés volt, mint az elmúlt időszakban, mivel volt idő regenerálódni. A kajakozás pihenés és edzés is volt egyben, tökéletes levezetés egy hajtósabb nap után. Próbáltunk, minél többet kimenni a vízre.

HG:Nem érzed úgy, hogy a Svédországban elért második hely után nagyobbak az elvárásaid magaddal szemben? Melyik versenyen indulsz legközelebb?

RCs: Hétfőn indultunk haza, majd pár nap múlva Belgium felé vesszük az irányt a CitizenGuard Letas Trophy-ra. A cél, mint mindig, a győzelem, viszont meg kell találni a megfelelő gondolatokat a pályára, ami odaviszek. Svédország nagy lépés volt, mert sokat megtaláltam a játékomból és már alig várjuk, hogy a következő versenyen újabb lépéseket tegyünk meg. Mindig csak előre! 

Pár kép az edzőtáborról: (Rózsa Csilla Facebook)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés