Mínusz a nyárban

-1-gyel győzött Baldauf, a jótékonysági versenyen

Július 2-án, szombaton 4. alkalommal rendezték meg a hagyományosnak mondható jótékonysági eseményt a Rotary Club Budapest-Duna és az Old Lake Golf Club közös szervezésében. A verseny a 2016-os Old Lake Golf Tour 9. állomása is volt egyben, amelyen gazdag díjazással és ajándékokkal várták a szervezők a versenyzőket. A Nearest to the Pin és Longest Drive külön versenyéből származó bevételek egyből a Rotary Club Alapítványba folytak be, támogatva ezzel is az ipolytölgyesi Szt. Erzsébet Otthonban lévő beteg gyerekeket.

A számtalan kiváló játékost felvonultató, nagyrészt az Old Lake Golf Club kötelékéhez tartozó mezőny pontban 10:00-kor, shut gun starttal indult el. A nap legalacsonyabb ütésszámát Baldauf László érte el, aki egy fantasztikus -1-es score-ral nem csak a hcp-jét tornázta lejjebb (8,8 - 6,8), de magabiztosan győzött a szintén remek teljesítményt nyújtó Sipter Martin (73) és Dr. Bohács Zsolt (77) előtt, akik ugyancsak javítottak hcp-jükön. Az abszolút sorrend negyedik helyén az angol, Wynn Mike (78) végzett, míg a tavalyi győztes Hatvári Árpád (79) idén az 5. pozícióban zárt.  A legjobb junior Gágyor Bálint (83) lett a 7. helyen, míg a szenioroknál a tatai Old Lake klub elnöke, Dr. Bábos János (84) végzett a legelőkelőbb helyen, 9.-ként.

A verseny legjobb női versenyzője, a korábbi öttusázó Sándor Virág lett, aki az abszolút sorrendben a 25. helyen zárt. Természetesen Öt különböző kategóriában, nettóban is értékelték a játékosokat. A helyezettek kupát kaptak, valamint a főszponzor által felajánlott díjakkal gazdagodtak.

Díjazottak:

Bruttó I.: Baldauf László

Nettó Férfi A Hcp 0-18,4 I-II-III.

I.                    Wynn Mike

II.                  Hideg János

III.                Sipter Martin

Nettó Férfi B Hcp 18,5-36 I-II-III.

I.                    Csizinszky András

II.                  Csékei Tibor

III.                Nagy Tibor

Nettó Junior I-II-III.

I.                    Gágyor Bálint

II.                  Kobale Soma

III.                Fülöp Gergő

Nettó Női I-II-III.

I.                    Dr. Sándorné Sörös Mária

II.                  Mervóné Kaincz Katalin

III.                Sándor Virág

Nettó Senior I-II-III.

I.                    Molnár István

II.                  Stokker Tibor

III.                Orosz Sándor


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés