„A koncentrációval voltak problémák”

Errol Bhalai a PGA Tour IV. fordulójáról

Hétvégén lezajlott a Czech PGA Tour IV. fordulója, a Pannonia Golf & Country Club pályáján. Errol Bhalai-nak ez hazai pálya volt, hiszen a magyar szabadkártyával induló jamaicai játékos edzőként jól ismerheti már a máriavölgyi pálya minden négyzetcentiméterét. Ennek ellenére ez a hétvége nem úgy alakult Errolnak, ahogy tervezte. A versenyen szerzett tapasztalatairól számolt be a Hungarian golfnak.

Máriavölgyben egy nagyon jól előkészített pályán játszhattunk, amely méltó volt a PGA Tour színvonalához. Gratulálok a szervezéshez a Profi Golf Sportági Szövetségnek, amely minden elemében profi volt. Sajnálom, hogy a verseny előtt nem tudtam magamat olyan állapotba hozni, hogy a lehető legjobb formámban legyek.

Mi tagadás, rengeteg órám van jelenleg, ezt pedig nehéz összeegyeztetni a versenyekre való felkészüléssel. Kicsit el is szoktam ettől. Annak ellenére, hogy mondhatni hazai pályán játszottam, nem volt kellemes a játék. A hétvégi kánikula megnehezítette a dolgunkat, leginkább a koncentrációval voltak problémák.

A versenyt jó kihívásnak tartom, számomra is rengeteg tanulsággal szolgált. Gratulálok a győztesnek, Ajster Sebastiannak, aki fantasztikus 67-et hozott első nap, a magyar mezőnyből pedig Palanszki Benjámint emelném ki, aki folyamatosan ott volt a dobogó környékén, tartotta a lépést a legjobbakkal.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés