Frissüljön fel a Hungarian Golf Magazinnal!

Örömmel nyújtjuk át Önnek a Hungarian Golf Magazin legújabb számát, ami - köszönhetően az eseménydús versenyszezonnak - kétségkívül vastagra sikeredett. Igyekeztünk minden fontosabb rendezvényen ott lenni és elhozni Kedves Olvasóinknak azt a hangulatot - képes beszámolók és interjúk révén -, amit a különböző események tudósítása során éreztünk.

Izgalomban nem volt hiány az elmúlt hetekben sem. Egymást érték a rangosabbnál rangosabb versenyek, ahol honfitársaink jelentős nemzetközi sikereket könyvelhettek el. Lajtai-Rózsa Csilla kiugró eredményt ért el azzal, hogy a LET Access Series svédországi állomásán a dobogó második fokára állhatott, összesített -5-ös score-ral, csupán egy ütésre a tornagyőzelemtől. Vadkerti Adél is egy újabb kiváló nemzetközi versenyt tudhat maga mögött, hiszen a XXIV. Horvát Amatőr Nyílt Bajnokság női mezőnyének harmadik legjobbja lett. És ezzel még koránt sem volt vége a magyar sikereknek az elmúlt időszakban. A Ciprus Amatőr Férfi Nyílt Bajnokságon Csányi Olivér bravúros dobogójának, valamint Greff Bálint és Závaczki Bálint különdíjának örülhettünk.

Hazai terepen sem maradtak adósok golfozóink a jó eredményekkel. A tatai Old Lake Golf Club-ban tartott jubileumi, V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság alkalmával új bajnokokat avattunk, Vadkerti Adélt és Greff Bálintot. Emellett az új lebonyolítás is jól vizsgázott.

Ezután a szeniorok kerültek középpontba, ugyanis június 14. és 18. között rendezték meg Zalacsányban a XXVII. Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokságot, ahol az elmúlt évek legerősebb mezőnyében kellett felvenniük a kesztyűt hazánk fiainak és lányainak. A háromnapos torna jó hangulatban telt, amelyet a játék mellett a közös vacsorák és szurkolások tettek felejthetetlenné! Kiemelendő, hogy Kovács Titusz immáron harmadszor sikerült elhódítania a magyar bajnoki címet.

Jótékonykodhattunk is az eltelt időszakban, hiszen Tata a júniusi hónapban a kezdeményezések mögé állt. A június 11-én a Hospice Jótékonysági Golfversenynek, majd június 18-án, a MetLife – Egy Csepp Figyelem jótékonysági golfverseny és családi egészségnapnak adott otthont. Ennek okán Magyarország legnépszerűbb hírolvasójával, Erős Antóniával is volt alkalmunk interjút készíteni, aki a cukorbetegség elleni küzdelem elkötelezett híve, hiszen ő maga is érintett.

Végül, de nem utolsó sorban egy diplomáciai sikerről számolhatunk be, hiszen a Czech PGA Tour IV. fordulóját Magyarországon rendezik 12 magyar profi játékos részvételével. Szurkoljunk együtt honfitársainknak a máriavölgyi Pannonia Golf & Country Club-ban. A belépés díjtalan!

Természetesen kevés egy beharangozó arra, hogy magazinunk egész tartalmát megemlítsük, de annyit elárulhatunk, hogy számos meglepetést tartalmaz, ahol minden korosztály - nemtől függetlenül - megtalálhatja kedvenc olvasmányát.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, jó olvasást kívánunk!

MAGAZIN ITT TEKINTHETŐ MEG!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés