Hahn, jó előjelekkel készül

A magyar golfnak sokat jelent a Czeh PGA forduló!

Vészesen közeledik a Czeh PGA Tour IV., magyarországi fordulója, amelynek a Pannonia Golf & Country Club ad otthont június 22-25. között. A magyar profi válogatott oszlopos tagja Hahn Roland már nagyon várja a hazai rendezésű viadalt, és az elmúlt hetek formáját látva igen magabiztosan. Rolandtól megtudtuk, hogyan készül a magyar szempontból különleges eseményre, illetve, hogy mit jelent számára a magyarországi Czeh PGA Tour forduló.

„A felkészülésem legfontosabb része az, hogy tiszta legyen a fejem. Próbálom ugyanazt gyakorolni, amit az elmúlt 2-3 hónapban is, ami láthatóan nagyon bevált. Az utolsó 4 játékom mínuszos volt, jól megy a játék, jó formában is érzem magam. Szerencsére a Pannonia elég széles pálya, mert ha valami „elmászik”, akkor nekem az a kezdő ütések egyenessége. A puttokat fogom még begyúrni a következő napokban!

Nagyon jó érzés lesz végre itthon, egy ilyen nagy versenyen részt venni. Nagy öröm, sőt motivációt is jelent, hogy megalakult a Profi Golf Sportági Szövetség és így végre megalakulhatott a profi Golf válogatott is! Úgy érzem a magyar golf sokat lépett előre ezzel. Mindannyiunknak nagy segítség most ez, hogy újra csapatban tudunk dolgozni ennyi év után. Remélem, sok-sok néző jön majd el minket megnézni és szorítani nekünk!

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés