Egy pici hiányzott!

 „Nagyon akartam Adél ellen játszani a döntőben!”

Morozova Sofia remek hétvégét zárt és csupán egy lépésre volt attól, hogy a döntőbe kerüljön, azonban szoros csatában egy ütéssel alulmaradt Tóth Maya Napsugárral szemben. Sofia az utolsó napon végül a bronzéremmel vigasztalódhatott a szintén jó teljesítményt nyújtó Pracharova Olga ellen.

„Remekül kezdtem, hiszen a második helyen zártam a stroke play kört 74-es eredménnyel, majd péntek délután már az első győzelmet is besöpörtem Cicova Tatiana ellen. Az elődöntőben sajnos egy hajszálon múlt a győzelem, jobban kellett volna koncentrálnom Tóth Maya Napsugár ellen és akkor meg lett volna győzelem. Sajnálom, hogy nem sikerült.

Visszanézve, ha összeszedettebb vagyok és nem követek el pár „buta” hibát, akkor a döntőbe juthattam volna. Adéllal összemérni a tudásunkat nagy vágyam volt, de sajnos elmaradt, majd legközelebb. A bronzmérkőzés szintén nagyon kemény volt, Pracharova Olga remekül játszott. Vasárnap már sokkal koncentráltabban mentem fel a pályára, ennek is köszönhettem a harmadik helyet.

Mindent összevetve, a teljesítményemmel elégedett is vagyok, meg nem is, fizikálisan és mentálisan is jól bírtam a terhelést. Egy pici hiányzott... A lebonyolítással kapcsolatban kicsit sajnálom, hogy az elmúlt évekkel ellentétben külön kategóriában indultak a nők, mert szívesen játszom férfiakkal eddig ez volt számomra a Match Play Bajnokság különlegessége. Ez elveszett, de ettől függetlenül, jól szervezett verseny volt.” 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés