AZ AMATŐR GOLF „KORONÁJA”

Gyönyörű időben rendezték meg az Audi Quattro Golf Kupa magyarországi döntőjét, melynek tétje nem volt kisebb, mint hogy kik utazhatnak a világ egyik legnagyobb és legszínvonalasabb Világdöntőjére, amelynek idén Barcelona ad otthont. A játékforma a hagyományoknak megfelelően Greensome volt.

A nagypresztízsű eseményt május 28-án az Alcsútdoboz mellett elterülő pályán rendezték meg, ahol az Audi quattroCup, nevéhez méltóan, a golfverseny mellett, igazi Audis rendezvénnyé avanzsálta a helyszínt. A híres márka, RS7, TT Coupé, A5 Cabrio, A4 Avant és Q7 modelljeit is megcsodálhatták és tesztelhették a látogatók. A szervezés magas színvonalú volt,minden igényt kielégített, minden adott volt egy tökéletes versenyhez.

Több golfozó már napok, sőt hetek óta erre készült - gyakorlással, megmérettetéseken való részvétellel- és várták, hogy végre elinduljon a küzdelem a barcelonai döntőbe jutásért. Öröm volt látni a játékosokat, ahogy küzdöttek, harcoltak. Így aztán nagyon szoros eredmények születtek. 

Az első helyezett páros a kupák és az értékes ajándékok mellett térítésmentes részvételt nyert a Világdöntőre, amelyet Barcelonában rendeznek, október 6-10 között az Real Club de Golf El Prat golfpályán. A 2. és 3. helyezettek kupát nyertek.

Díjazottak:

Bruttó I.: Dudás Károly - Pacziga István (81)

Nettó AB:

I.                    Do Van Tu - Luong Thi Ngoc Anh

II.                  Kispataki Viktor - Kükedi Bálint

III.                Fogarasi Sándor - Nguyen Le Dung


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés