Remek debütálás győzelemmel

Dr. Horváth Péterrel beszélgettünk

A vásárnapi zalacsányi ranglista verseny boldog győztesével, Dr. Horváth Péterrel sikerült találkozni, akit teljesen lenyűgözött és feldobott az impozáns Robert Trent Jones, Jr. által megálmodott, 18 szakaszos Zala Springs pálya.  Többek között ennek az adrenalin löketnek tudja be bruttó győzelmét.

„Fantasztikus hétvége volt. Szombaton Balatonudvariban, majd másnap Zalacsányban állhattam az elütőre. Magyarország legjobb ranglista specialistáival játszhattam együtt mindkét napon. Nagyon szeretem a hasonló megmérettetéseket, mert mindenki komolyan veszi őket, ugyanakkor a hangulatra sincs panasz. Ez a weekend igazi feltöltődés volt!

Már a szombati Balatonudvariban rendezett versenyen is jól ment a játék, szép volt a swingem, de ez sajnos az eredményekben nem mutatkozott meg. Bevallom, a korai kelés, a reggeli tee time, valamint az én Achilles-sarkam…, szóval jobban szeretem a későbbi időpontot, amikor kellően be tudok melegíteni, felkészülni a versenyre.

Ebből a szempontból szerencsésebb volt a vasárnapi zalacsányi verseny, ahol egy órával később 10:20-kor állhattam az elütőre Dibusz László és Bozsaky Márk társaságában, akik nagyon jó flight-társaknak bizonyultak. Először játszottam a zalacsányi pályán, ami láthatóan szerencsét is hozott. +7-es score-ral zártam az élen. A szikrázó napsütés, a miliő nagyon inspiráló volt, ami egyértelműen hozzájárult a győzelemhez.

Búcsúzóul a hét végén, Tatán megrendezendő V. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság is szóba került:

Nagyon várom már az új lebonyolításban zajló küzdelmet. A célom az, hogy az első napi stroke play kör után a legjobb 16-ba kerüljek. A többi majd kiderül! A szerdai Pannónia klubversenyen készülök a hétégére. Match play formátumban még nem játszottam, szoknom kell, de igyekszem jól játszani. Annyi biztos, hogy izgalmas versenynek nézünk elébe!” 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés