Hógolf Csehországban

Lugosi plusz díjban is részesült

Ahogy arról portálunkon beszámoltunk, igencsak eseménydús, már-már kaotikus versenyen van túl a Magyar Profi Válogatott, akik április 25. és 26. között megrendezett Cseh PGA Tour nyitóállomásán álltak az elütőre. Az eredetileg 36 szakaszos versenyt, 27 lyukassá rövidítették az erős havazás miatt. A magyar különítmény legeredményesebb tagja, Lugosi Tamás számolt be lapunknak a kinti eseményekről.

„Igen jó hangulatú versenyen vagyok túl. Bár az időjárás sokakat inkább elkedvetlenített én a lehetőséget éreztem benne, mert a rossz idő kicsit kiegyenlíti az esélyeket.

Nagyon örülök a 8. helyezésemnek, bár természetesen úgy érzem, végezhettem volna előrébb is. Hatalmas élmény volt úgy játszani, hogy amikor felvettem a kezdő pozíciót a labda fölött, majd felnéztem a lyukra és a szél telefújta az arcomat hóval!

Viccet félretéve tényleg nagyon nagy élmény volt, mert ugyan esett a hó, ám egy pillanat múlva már el is olvadt a földön, így akadálytalanul lehetett játszani - legalábbis a nyitó napon.

Másnap már bokáig erő hóra és komoly havazásra ébredtünk. Nagy kérdés volt, hogy lesz-e játék? Végül a bizottság úgy döntött, hogy az első kilenc szakaszt kell csak lejátszani, mert a második kilenc a fekvése miatt játszhatatlan volt.

Sikerült nagyon motiváltnak maradnom és a célomat szem előtt tartva beverekedni magam a legjobb 10 közé. Plusz díjban is részesültem, mert az első 20 helyezett között, plusz indulási lehetőséget osztottak ki egy Pro Golf Tour fordulóra, amit szintén az Ypsilon Golf Club-ban rendeznek meg. Már alig várom az elkövetkező versenyeket!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés