Jubilál a Greenfield!

A 2016-os golfszezon lassan kezdetét veszi.

Jó idő esetén már most is sokan kilátogatnak a magyarországi golfpályákra, hogy kihasználva minden pillanatot, hódoljanak kedvenc sportjuknak. Bükfürdőre látogattunk, ahol a 2013-as év „Magyarország klubmenedzsere” címet kiérdemlő Papp Erzsivel beszélgettünk, aki elmondta, hogy mire számíthatnak a golf szerelmesei ebben az idényben.

A 2016-os golfszezon lassan kezdetét veszi, bár - jó idő esetén - már most is sokan kilátogatnak a magyarországi golfpályákra, hogy kihasználva minden pillanatot, hódoljanak kedvenc sportjuknak. Bükfürdőre látogattunk, ahol a 2013-as év „Magyarország klubmenedzsere” címet kiérdemlő Papp Erzsivel beszélgettünk, aki elmondta, hogy mire számíthatnak a golf szerelmesei ebben az idényben.

Mozgalmas és sok eseménnyel teli év van mögöttünk és reméljük ez idén sem lesz másként. Most is meg fogjuk rendezni nemzetközi és szövetségi versenyeinket, versenysorozatunkat, továbbá rendezünk jótékonysági versenyeket. A 2016-os szezon, akár csak a tavalyi mozgalmas, kihívásokkal teli lesz. Ráadásul idén egy fontos jubileumot ünneplünk, pályánk 25. évfordulóját. Erről most bővebben nem is nyilatkoznék, ám annyit elárulhatok, meglepetéseket is tartogat a szezonunk.

Ezért is az egyik fő feladatunk a pálya minőségének további javítása, ami jól áttelelt, és jelenleg folyamatosan zajlik a karbantartás és az ápolás, s az ilyenkor szokásos tavaszi munkálatok. Már nemcsak mi, de a játékosok is érzik a tavaszt és a jó időt, idén már többen is ellátogattak hozzánk.  Nyári greenekkel várjuk a golfozókat! A téli időszakot a tradícióknak megfelelően a szállodában töltöttük, de hamarosan - március 11-én - újra birtokba vehetjük a clubházat.

A Greenfield csapata szinte változatlan felállásban kezdi a szezont, érdekességként említeném, hogy idén két fiú recepciósunk lesz. Ilyen még, az itt töltött 21 évem alatt nem volt! A greenkeeperünk, továbbra is Őri Zsolt.

A 2016-os büki szezon a Rügyfakasztó Szezonnyitó Golfbajnoksággal (március 26.) veszi kezdetét, amit már nagyon várunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés