Szeberényi nem cicózott

 A tegnapi golfos cica hozta a jobbnál jobb ütéseket Szeberényi mai játékában?! Azt ugyan nem tudjuk, hogy valóban a cicának volt-e ebben szerepe, de az biztos, hogy Máté ma élete legjobbját játszotta. Az már csak hab a tortán, hogy ma Máté duplán ünnepelhet, ugyanis társával, Dr. Horváth Péterrel visszavágtak a hét eleji vereségért is a Briglovics Gábor-Kovács Titusz párosnak. A győztesek jutalma pedig nem más, mint a világ legértékesebb és legfinomabb söre. Lássuk, hogy élte meg a napot maga a főszereplő.

Vajon a tegnapi golfos cica hozta a jobbnál jobb ütéseket Szeberényi mai játékában? Nem tudhatjuk, hogy valóban a cicának volt-e ebben szerepe, de az biztos, hogy Máté ma élete legjobbját játszotta. Az már csak hab a tortán, hogy ma Máté duplán ünnepelhet, ugyanis társával, Dr. Horváth Péterrel visszavágtak a hét eleji vereségért a Briglovics Gábor - Kovács Titusz párosnak. A győztesek jutalma pedig nem más, mint a világ legértékesebb és legfinomabb söre. Lássuk, hogy élte meg a napot a főszereplő.

„Reggel találtam valamit a range-en, és éreztem, hogy összejöhet egy jó kör ma.

5 ütés előnyt adtunk a Titusz-Gábor párosnak, amit hamar ledolgoztunk: az első szakaszon egy nagy chip után mentettem a part, majd birdie-birdie következett… 3 lyuk után már visszahoztuk az adott előnyt.

Nekem elképesztően ment az ütés, -3-mal fordultam és lassan a "sörre menő" ütközet átfordult szurkolásba. Következett a 13-ason és 15-ösön két újabb birdie, ezzel -5-be kerültem. Ekkor a párok közötti verseny már eldőlt, és csak az volt a kérdés, hogy kibírom-e bogey nélkül a kört, amire eddig még soha nem volt példa. A 16-17-18-as szakaszokon komoly birdie esélyeim voltak, amiket ugyan nem használtam ki, de a par minden esetben sikerült. Ez volt a fontos!

Dr. Horváth Péterrel nyertünk, én pedig magasan életem legjobbját játszva 67-tel zártam, bogey nélkül! Most ünneplés jön, és egy biztos: holnap már csak caddiezem!”

A fentebb említett golfozó cicát ITT tekinthetik meg.:) 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés