Pannóniára igazolt a golfos szépség!

 Hazaérkezett Ciprusról, az öttusázóból golfozóvá lett Sándor Virág, aki nagy népszerűségnek örvend sporttársai körében. Véleménye szerint, „a golf nem csak egy sport, hanem egy életforma!”, amibe ő is, egy életre beleszeretett.

Nem régen hazaérkezett Ciprusról, az öttusázóból golfozóvá lett Sándor Virág, aki nagy népszerűségnek örvend sporttársai körében. Véleménye szerint, „a golf nem csak egy sport, hanem egy életforma!”, amibe ő is, egy életre beleszeretett.

HG: Úgy hallottuk, nem szívesen indultál haza Ciprusról?

Valóban így volt, hiszen nagyon jó társasággal, szép időben, gyönyörű helyen mindennap golfozhattam!

HG: Hogyan folytatódik a felkészülésed a szezonra?

Jelenleg várom, hogy az új szettem megérkezzen. 2016-ban a PGC-ban leszek klubtag, ezért azt is nagyon várom, hogy jöjjön a jó idő és a Pannonia kinyissa kapuit. Addig is van gyakorlás természetesen, de utána jöhet a mindennapos felkészülés!

(Kép: Sándor Virág Cipruson, Errol  Bhalai (bal) és Magyar Tibor (jobb) társaságában)

HG: Korábbi beszélgetésünkkor említetted „van egy célom, amiről (mivel babonás vagyok) nem szeretnék most beszélni, de ha elértem, szívesen beszámolok róla!” Mi lenne az, elárulod nekünk?

Igen, tavaly volt egy célom, de sajnos az elmúlt szezon nem az én évem volt, de úgy gondolom, hogy sokat tanultam a hibáimból, amit idén megpróbálok a hasznomra fordítani, és egy ilyen ciprusi út után mindeneképpen pozitívan állok neki a következő szezonnak! Szeretném stabilizálni a játékomat, és törekszem rá hogy a hcp-m csökkenjen!

HG: Hogy állsz az egyetemi tanulmányaiddal?

A diploma még folyamatban a Testnevelési Egyetemen. Remélem, 2016 őszi félévének végén sikeres államvizsgát teszek!

HG: Milyen sportoló vagy híresség volt/van rád a legnagyobb hatással?

Valójában egyetlen személyt nem tudok kiemelni, azok az emberek vannak hatással rám, akik több kudarc után sem adják fel, és a nehézségek ellenére is elérik a céljaikat.

HG: Nézzük, mit hord magával egy igazi nő a golfpályán? Mi van a bagedben? (Van kabalád esetleg?)

Hogy mi van bagemben? A szükséges golffelszerelések mellett egy csomag puffasztott rizs mindig (aki játszott velem az tudja (:D). Van még benne egy szájfény meg egy kis tükör, bár őszintén nem tudom miért, hiszen a pályán ezzel egyáltalán nem foglalkozom!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés